Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Väriä joulupöytään

Viikunasalaatti − joulun suosikkivärit loistavat hedelmäisessä salaatissa

10 min

Viikunasalaatin juju piilee granaattiomenasta puristetussa mehussa, joka tuo salaattiin kirpsakkuutta. Punaisen ja vihreän sekoitus on täydellinen joulupöytään.

4.11.2024
Reseptin ainekset
6 annosta lisäkesalaattina
1 ps (200 g)
pehmeitä kuivattuja viikunoita
½
pieni granaattiomena
1 ps (150 g)
salaattisekoitusta
Kastike
½
pieni granaattiomena
2 rkl
oliiviöljyä
½ tl
roseepippuria
¼ tl
suolaa

Viikunasalaatti – ohje:

  1. Leikkaa viikunoista kanta pois ja lohko viikunat.
  2. Halkaise granaattiomena. Irrota toisesta puolikkaasta siemenet erikseen ja purista toisesta puolikkaasta sitruspuristimessa mehu.
  3. Sekoita mehun joukkoon öljy ja mausteet.
  4. Laita salaattisekoitus kulhoon ja valuta kastike joukkoon. Lisää viikunat ja granaattiomenan siemenet.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt