


Väriä joulupöytään
Viikunasalaatti − joulun suosikkivärit loistavat hedelmäisessä salaatissa
10 min
Viikunasalaatin juju piilee granaattiomenasta puristetussa mehussa, joka tuo salaattiin kirpsakkuutta. Punaisen ja vihreän sekoitus on täydellinen joulupöytään.
Reseptin ainekset
6 annosta lisäkesalaattina
1 ps (200 g)
pehmeitä kuivattuja viikunoita
½
pieni granaattiomena
1 ps (150 g)
salaattisekoitusta
Kastike
½
pieni granaattiomena
2 rkl
oliiviöljyä
½ tl
roseepippuria
¼ tl
suolaa
Viikunasalaatti – ohje:
- Leikkaa viikunoista kanta pois ja lohko viikunat.
- Halkaise granaattiomena. Irrota toisesta puolikkaasta siemenet erikseen ja purista toisesta puolikkaasta sitruspuristimessa mehu.
- Sekoita mehun joukkoon öljy ja mausteet.
- Laita salaattisekoitus kulhoon ja valuta kastike joukkoon. Lisää viikunat ja granaattiomenan siemenet.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat