Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaaninen kaali-makaronilaatikko yhdistää kaksi ruokaklassikkoa

1 h 10 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 45 min

Vegaanisten kaali- ja makaronilaatikoiden maut toimivat mainiosti yhdessä. Kaali, chili ja siirappi maustavat tutun makaronilaatikon kahden klassikon yhdistelmäksi. Jauhelihan tilalle sujautetaan tällä kertaa nyhtökauraa.

12.10.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
3 dl
tummaa makaronia
500 g
valkokaalia
1
sipuli
2 rkl
rypsiöljyä
1/2
chiliä
240 g
nyhtökauraa
1/4 rku
tuoretta oreganoa
1 1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Liemi
2 dl
kaura- tai soijakermaa
1 rkl
siirappia
Pinnalle
50 g
vegaanista juustoraastetta

Vegaaninen kaali-makaronilaatikko – ohje:

  1. Keitä makaronit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa kaali ja sipuli suikaleiksi. Kuullota kaalia ja sipuleita paistinpannulla öljyssä, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä pintaan. Hienonna joukkoon chiliä.
  3. Lisää sekaan nyhtökaura ja hienonnettu oregano. Mausta suolalla ja pippurilla. Yhdistä kaali-nyhtökauraseos valutetun makaronin kanssa ja kaada öljyttyyn uunivuokaan.
  4. Sekoita keskenään kaurakerma ja siirappi. Kaada laatikon päälle. Ripottele päälle vegaanista juustoraastetta.
  5. Paista vegaanista kaali-makaronilaatikkoa 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Vinkki!

Katso myös perinteisen makaronilaatikon resepti. Jauhelihan voi helposti korvata soijarouheella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt