Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sydänsurujen kakku – sekoita vain ainekset, ja nostalginen suklaakakku on valmis uuniin!

1 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 0 min

Sydänsurujen kakku eli sydämen surujen kakku on helppojen kahvikakkujen mehevää aatelia. Kiteeläinen Tiina Puustinen valmistaa kakkua tällä erityisen suklaisella reseptillä ympäri vuoden. Nappaa ohje!

24.11.2022
Reseptin ainekset
20 viipaletta
5 dl
vehnäjauhoja
4 dl
sokeria
¾ dl
kaakaojauhetta
1 tl
soodaa
1 tl
suolaa
1 tl
vaniljasokeria
2
kananmunaa
150 g
voita
250 g
maitorahkaa
½ dl
maitoa
2 dl
valkosuklaa- ja maitosuklaahippuja
Kuorrutus
100 g
suklaata (esim. valkosuklaata)
(valkoisia strösseleitä, pakastekuivattuja vadelmia tms.)

Sydänsurujen kakku – ohje:

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Riko joukkoon kananmunat.
  2. Kaada sekaan maito, sulatettu voi, rahka ja suklaahiput. Sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa noin tunti. Anna jäähtyä ja tee kakun kuorrute.
  4. Sulata suklaa vesihauteessa ja anna hieman jäähtyä. Kuorruta sydänsurujen kakku suklaalla ja haluamillasi koristeilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt