Suklaakakku ilman jauhoja

Reseptin ainekset (8-10 annosta)
- 450 gkypsiä mustapapuja
- 5kananmunaa
- 2 dlfariinisokeria
- 2 rklvaniljasokeria
- 1 dlkaakaojauhetta
- 2 tlleivinjauhetta
- ½ tlsuolaa
- 100 gvoita tai margariinia sulatettuna
- 1appelsiinin kuori raastettuna
1. Valmistele noin 24-senttinen kakkuvuoka. Pingota pohjan ja reunojen väliin leivinpaperi ja voitele vuoan sisäreunat.
2. Siivilöi ja tarvittaessa jäähdytä pavut hyvin. Lisää pavut ja 3 munaa monitoimikoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon tai tee taikina tehokkaalla sauvasekoittimella.
3. Käytä konetta, kunnes pavut ovat täysin hienontuneet ja lisää sitten loput kananmunat. Käytä konetta edelleen jopa 1–2 minuutin ajan niin, että seos on täysin tasarakenteista.
4. Yhdistä sokerit, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola keskenään. Sekoita seos sekä sulatettu rasva papu-munamassan joukkoon.
5. Pese appelsiini ja raasta kuori taikinaan.
6. Kumoa taikina vuokaan ja paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Tarjoa suklaa-mustapapukakku makeutetun kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa vielä hieman lämpimänä.