Kotivinkki

Mud cake

40 min
5
0

Mud cake on täydellinen suklaanautinto, kun se on päältä sopivan sitkeä ja keskeltä pehmeä. Tällä ohjeella onnistut!
Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat Elvi Rista

Ainekset (8 palaa)

Mud cake

  • 400 gtummaa suklaata
  • 2munaa
  • 175 gmargariinia
  • 2 dlfariinisokeria
  • 1 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 dlperunajauhoja
  • 1 ½ tlleivinjauhetta
  • rasvaa vuoan voitelemiseen

Mud caken tarjoilu

  • 200 gvadelmia
  • 150 gmaustamatonta rahkaa

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN20 min

Mud cake leivotaan näin:

  1. Voitele irtopohjavuoka (Ø 23 cm).
  2. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa tai vesihauteessa välillä sekoittaen.
  3. Erota keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset.
  4. Vatkaa keltuaiset, huoneenlämpöinen margariini ja fariininsokeri vaahdoksi. Siivilöi kuivat aineet sekaan.
  5. Sekoita suklaasula taikinaan. Kääntele valkuaisvaahto taikinaan lastalla nostellen.
  6. Kaada taikina vuokaan. Paista mutakakkua 200-asteisen uunin keskitasolla 20 minuuttia. Anna jäähtyä 10 minuuttia. Mutakakun kuuluu olla pehmeää keskeltä. Tarjoile mutakakku rahkan ja vadelmien kera.
MITÄ PIDIT?
5