


Mud cake
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Mud cake on täydellinen suklaanautinto, kun se on päältä sopivan sitkeä ja keskeltä pehmeä. Tällä ohjeella onnistut!
Reseptin ainekset
8 palaa
Mud cake
400 g
tummaa suklaata
2
munaa
175 g
margariinia
2 dl
fariinisokeria
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
1 ½ tl
leivinjauhetta
rasvaa vuoan voitelemiseen
Mud caken tarjoilu
200 g
vadelmia
150 g
maustamatonta rahkaa
Mud cake – ohje:
- Voitele irtopohjavuoka (Ø 23 cm).
- Sulata paloiteltu suklaa mikrossa tai vesihauteessa välillä sekoittaen.
- Erota keltuaiset ja valkuaiset. Vaahdota valkuaiset.
- Vatkaa keltuaiset, huoneenlämpöinen margariini ja fariinisokeri vaahdoksi. Siivilöi kuivat aineet sekaan.
- Sekoita suklaasula taikinaan. Kääntele valkuaisvaahto taikinaan lastalla nostellen.
- Kaada taikina vuokaan. Paista mutakakkua 200-asteisen uunin keskitasolla 20 minuuttia. Anna jäähtyä 10 minuuttia. Mutakakun kuuluu olla pehmeää keskeltä. Tarjoile mud cake rahkan ja vadelmien kera.
Vinkki!
Katso myös toinen suosittu mutakakkureseptimme, jolla leivot mehevän suklaisen kakun.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat