Mainos

Perhe-elämää ja arkea kaunistavia valintoja! Sisustusblogit-osiostamme löydät varmasti omasi. Supersuosittu sisustusblogi Valkoinen Harmaja sisustaa omakotitaloaan ajattomaan, moderniin tyyliin. Pysyt perillä trendeistä, kun seuraat Valkoisen Harmajan kuukausittaisia sisustusuutisia. Pihkala-blogin Maija elää 100-vuotiaassa talossa ja ihailee designklassikoita. Marulla-sisustusblogin mukana hyppäät kerrostalokotiin ja nelihenkisen perheen elämään, sisustussuunnittelijaäidin johdattelemana.

Koti asemalla on sinulle, jos pidät vanhoista lautalattioista ja värikkäästä, kierrätyshenkisestä sisustuksesta. Coffee Table Diary -sisustusblogi on täydellinen valinta leikkokukkien ja puuterisisten sävyjen ystävälle. Rintamamiestalon elämää pääset seuraamaan Aurinko ja Kuu -blogissa. Muotoseikka-sisustusblogi yhdistää pelkistetyn tyylin lapsiperhe-elämään. T.i.l.a.-ohjelmastakin tuttu Laura R bongaa uutuuksia ja sisustaa kotiaan.

Viikonlopputarhuri ja Kasvihormoni kertovat pihoillaan tapahtuvista pienistä ja suurista kasvun ihmeistä. Tervetuloa seuraamaan - puutarha- ja sisustusblogit kutsuvat!

Mainos
Viikon suosituimmat