Meillä kotona -blogien keskiössä ovat sisustus, ruoka, perhe-elämä, puutarhanhoito sekä arjen ilot ja sen kauneus!

Supersuositun Pihkala-blogin Maija rakastaa modernia, skandinaavista designia sekä elämän pieniä kauniita asioita. Kotia sisustetaan rennosti, mutta sisustusammattilaisen varmoin ottein. Koti asemalla puolestaan on blogi sinulle, jos pidät vanhoista lautalattioista ja värikkäästä, kierrätyshenkisestä sisustuksesta.

Perinneruokaa prkl -blogia kirjoittava ammattikokki Mika Rampa on tullut tutuksi myös blogin nimeä kantavasta kirjastaan. Mikan keittiössä valmistuu sekä hyväksi havaittuja perinneherkkuja että luovia ja yllättäviä trendiruokia. Keittiössä, kotona ja puutarhassa on blogi rakkaudesta ruokaan ja kotona puuhasteluun.

Jinnan ja Jonnan Dr. Sugar -blogissa pääset ihastelemaan toinen toistaan kekseliäämpiä herkkuja, jotka ovat myös todellista silmänruokaa! Nämä leipuri-kondiittorit taitavat niin näyttävien täytekakkujen kuin maukkaiden leivonnaisten teon.

Olgan kotona -blogissa pääsemme tutustumaan Olga Temosen harrastemaatilan värikkääseen elämään. Joulun alla Mrs. Christmas herää henkiin reseptien, tee se itse -ohjeiden sekä yleisen joulufiilistelyn merkeissä.

Tervetuloa seuraamaan Meillä kotona -blogeja!