Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sipulihillo

24 h 45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 24 h 15 min

Mausteinen sipulihillo sopii alkupalaksi ja ruokalahjaksi. Voit valmistaa hillon jääkaappiin 1–2 viikkoa ennen tarjoamista. Säilytä se tiiviissä ja puhtaassa purkissa.

16.2.2017
Reseptin ainekset
10 annosta
500 g
sipulia
1 dl
omenatäysmehua
5 kpl
neilikkaa (kokonaista)
160 g
hillomarmeladisokeria (1/2 pakettia, DanSukker)
1/4 tl
merisuolahiutaleita

Sipulihillo – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kumoa ne kattilaan.
  2. Lisää omenamehu ja neilikat.
  3. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä kannen alla 10 minuuttia. Poista neilikat halutessasi.
  4. Lisää hillo-marmeladisokeri ja suola. Sekoita tasaiseksi.
  5. Keitä välillä sekoitellen 5–10 minuuttia.
  6. Jäähdytä ja kuori vaahto tarvittaessa pois pinnalta.
  7. Annostele sipulihillo puhtaisiin lasipurkkeihin. Anna hillon tekeytyä jääkaapissa 1–2 päivää.

Vinkki!

Sipulihillo sopii mainiosti yhteen esimerkiksi cheddarkeksien kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt