


Sipulihillo
24 h 45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 24 h 15 min
Mausteinen sipulihillo sopii alkupalaksi ja ruokalahjaksi. Voit valmistaa hillon jääkaappiin 1–2 viikkoa ennen tarjoamista. Säilytä se tiiviissä ja puhtaassa purkissa.
Reseptin ainekset
10 annosta
500 g
sipulia
1 dl
omenatäysmehua
5 kpl
neilikkaa (kokonaista)
160 g
hillomarmeladisokeria (1/2 pakettia, DanSukker)
1/4 tl
merisuolahiutaleita
Sipulihillo – ohje:
- Kuori ja hienonna sipulit. Kumoa ne kattilaan.
- Lisää omenamehu ja neilikat.
- Kuumenna kiehuvaksi ja keitä keskilämmöllä kannen alla 10 minuuttia. Poista neilikat halutessasi.
- Lisää hillo-marmeladisokeri ja suola. Sekoita tasaiseksi.
- Keitä välillä sekoitellen 5–10 minuuttia.
- Jäähdytä ja kuori vaahto tarvittaessa pois pinnalta.
- Annostele sipulihillo puhtaisiin lasipurkkeihin. Anna hillon tekeytyä jääkaapissa 1–2 päivää.
Vinkki!
Sipulihillo sopii mainiosti yhteen esimerkiksi cheddarkeksien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat