


Cheddarkeksit
2 h 30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 15 min
Cheddarjuustolla ja sipulihillolla päällystetty keksi on täydellinen suolapala glögin kanssa.
Reseptin ainekset
20–24 kpl
100 g
kylmää voita
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
mantelijauhetta
2 dl
cheddarjuustoa (hienoksi raastettuna)
1 tl
suolaa
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
savupaprikajauhetta
2 rkl
tuoretta timjamia silputtuna
1 dl
maitorahkaa
Mittaa monitoimikoneen kulhoon taikinan kaikki aineet maitorahkaa lukuun ottamatta.
Sekoita nopeasti murumaiseksi. Lisää rahka ja pyöräytä tasaiseksi.
Kumoa taikina leivinpaperille ja rullaa se paperin avulla pyöreäksi tangoksi. Anna sen jähmettyä jääkaapissa pari tuntia.
Leikkaa taikinapötköstä terävällä veitsellä puolen sentin paksuisia viipaleita leivinpaperin päälle pellille.
Paista cheddarkeksejä 175-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Jäähdytä ritilällä.
Annostele jäähtyneille kekseille pala cheddaria ja sipulihilloa. Koristele tuoreella yrtillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat