


Sekametelihilloke – joulun suosikkisopan hienostuneempi versio sopii puuron lisäksi juustojen tai jogurtin kaveriksi
25 min
Sekametelisoppa saa uuden haastajan kanelilla ja vaniljalla maustetusta hillokkeesta. Hilloke sopii nautittavaksi paitsi puuron kanssa, myös juustojen kanssa tai vaikkapa joulupäivän brunssilla jogurtin kera.
Reseptin ainekset
6–8 annosta
1 ps (250 g)
kuivattuja sekahedelmiä
2 dl
vettä tai omenamehua
1½ dl
ruokosokeria
1–2
kanelitankoa
1
vaniljatanko (halkaistu)
Sekametelihilloke – ohje:
- Leikkaa hedelmät saksilla tai veitsellä pienemmiksi paloiksi.
- Pane hedelmät, neste, sokeri ja mausteet kattilaan.
- Kuumenna kiehuvaksi. Hauduta miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia, kunnes hedelmät pehmenevät ja seos sakenee hieman. Anna jäähtyä. Poista mausteet ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat