


Vegesuosikki
Savutofutahna on pikkujoulujen tai joulun alkupalapöydän suolainen herkku – maistuu hämmästyttävän paljon savukalalta!
10 min
Savustetusta tofusta tehty tahna tarjoillaan leivän päällä kalatahnan tapaan. Koristele savutofutahnaleipäset saksanpähkinöillä ja tillillä.
Reseptin ainekset
Noin 4 dl
1 pkt (300 g)
kylmäsavutofua
1 ps (100 g)
saksanpähkinöitä
1 dl
tilliä
½ dl
oliiviöljyä
½ dl
sitruunanmehua
½ dl
kasvikermaa
½ tl
suolaa
Savutofutahna – ohje:
- Kuivaa tofu talouspaperilla.
- Laita tofu, 1 dl pähkinöitä ja loput ainekset tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Lusikoi tahna pursotinpussiin ja säilytä jääkaapissa käyttöön asti.
- Pursota savutofutahna leipäpaloille tai ruissipseille. Laita pinnalle hienonnettua pähkinää ja tilliä koristeeksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat