Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Rullat rapeiksi

Grillaa hauskat riisipaperidumplingit – täytä tofu-kasvistäytteellä, paista rapeiksi & dippaa koukuttavaan kastikkeeseen!

30 min

Kesärullat tarjotaan nyt paistettuna nyyttinä. Maukas kasvistäyte maustetaan aasialaisittain ja rapeat nyytit dipataan koukuttavan maukkaaseen kastikkeeseen.

26.6.2024
Reseptin ainekset
10 kpl
Täyte
1 rs (200 g)
herkkusieniä
2 pientä
porkkanaa
100 g
varhaiskaalia
2
kevätsipulia
2
valkosipulinkynttä
½ rkl
inkivääriä raastettuna
½ pkt (à 300 g)
marinoitua tofua (esim. Jalotofu Aasia tai savutofua)
1
lime
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
seesamiöljyä
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
3 rkl
mustia ja vaaleita seesaminsiemeniä
2 rkl
rypsiöljyä
Dippikastike
2 rkl
soijakastiketta
2 tl
riisiviinietikkaa
1 tl
seesamiöljyä
1 tl
vaahterasiirappia
1 tl
srirachaa

Riisipaperidumplingit – ohje:

  1. Puhdista ja hienonna herkkusienet. Kuori ja raasta porkkanat. Raasta myös kaali. Hienonna kevätsipulit ja valkosipulit. Kuivaa ja raasta tofu.
  2. Paista herkkusieniä öljyssä hetki. Lisää muut kasvikset ja
  3. Raasta täytteeseen pestyn limen kuori ja purista mehu. Lisää loput mausteet.
  4. Sekoita dipin ainekset kulhossa.
  5. Upota yksi riisipaperi veteen ja anna pehmetä pari minuuttia. Valuta enin vesi pois. Aseta riisipaperi leikkuulaudalle, lisää täytettä ja taittele nyytiksi. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.
  6. Paista molemmin puolin rapeiksi öljytyllä grilliparilalla tai paistinpannulla.
  7. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa riisipaperidumplingit dipin kanssa.

Vinkki!

Saat dumplingeista tukevammat, kun käärit ne vielä toiseen riisipaperiin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt