Kotivinkki

Punajuuripiirakka

1 h
3.73
0

Avomallinen punajuuripiirakka pyöräytetään valmiista lehtitaikinasta. Punajuuren, balsamietikan, hunajan ja fetan yhdistelmä on monesti ylistetty.
Tulosta
Kuvat Sanna Peurakoski

Ainekset (8 annosta)

  • 1iso lehtitaikinalevy (600 g)
  • 1kananmuna
  • seesaminsiemeniä

Täyte

  • 3-4punajuurta (500 g)
  • 2 rkloliviiöljyä
  • 2 rklbalsamietikkaa
  • 1 tlsuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rklhunajaa
  • 100-150 gmaustamatonta tuorejuustoa

Punajuuripiirakan viimeistelyyn

  • 100-150 gfetaa
  • rukolaa tai lehtipersiljaa

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN20 min
MITÄ PIDIT?
3.73