Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Poropiirakka – rapea ja herkullinen suolainen piirakka on uunivalmis hetkessä

1 h 25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 1 h 20 min

Poropiirakka on täydellinen tarjottava, kun haluat jotakin juhlavaa mutta sinulla ei oikeastaan ole aikaa tai energiaa kokata. Pohjaksi käy valmis voitaikina, päälle piparjuurituorejuustoa, poron kylmäsavupaistiviipaleita ja paahdettua sipulirouhetta.

5.1.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
Poropiirakka
1
esikaulittu voitaikinalevy (500 g)
150 g
piparjuurituorejuustoa
150 g
ranskankermaa
1 rkl
hienonnettua timjamia
100 g
poron kylmäsavupaistiviipaleita
½ dl
valmista paahdettua sipulirouhetta

Poropiirakka – ohje:

  1. Ota voitaikina paketista ja anna sulaa huoneenlämmössä noin 1 tunti.
  2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kaulitse voitaikinaa hieman ohuemmaksi levyksi leivinpaperin päällä. Nosta voitaikinalevy uunipellille leivinpaperin kanssa.
  3. Sekoita tuorejuusto, ranskankerma ja timjami keskenään kulhossa. Levitä seos voitaikinalevyn päälle. Lisää päälle poron kylmäsavupaistiviipaleet. Taita taikinan reunat noin parin sentin verran täytteen päälle.
  4. Paista poropiirakkaa uunin keskitasolla 18 minuuttia, kunnes taikinan reunat ovat kauniin ruskeat ja rapeat. Ripottele päälle sipulirouhetta. Tarjoa poropiirakka sellaisenaan tai vihreän salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt