Punajuuriblinit – taikinaan lisätty juuresraaste takaa blinien mehevyyden

1 h
{
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
Punajuuriblinit valmistuvat helposti vaikka tähdeperunoista ja nahistuneista punajuurista. Paista blinit hyvissä ajoin ja lämmitä uunissa juuri ennen vieraiden saapumista.
KA
0
0
Julkaistu 27.12.2019


Reseptin ainekset (16 kpl)

Punajuuriblinit

  • 200 gpuikulaperunoita
  • 2punajuurta
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 dlvehnäjauhoa
  • 1 dltattarijauhoa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ½ tlsuolaa
  • 2kananmunaa
  • voita paistamiseen
Tulosta

Punajuuriblinit valmistetaan näin:

  1. Kuori ja keitä perunoita 10 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä. Raasta perunat. Kuori ja raasta punajuuret.
  2. Sekoita raasteeseen kerma, keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kananmunat.
  3. Paista blini- tai lettupannulla voissa paksuhkoja blinejä.

Vinkki!

Kommentoi »