Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Belugalinssisalaatti blineille

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min

 Ihana, fetalla ryyditetty linssisalaatti sopii täydellisesti blinien kasvistäytteeksi. Pähkinäisistä belugalinsseistä tehdyn salaatin maut syvenevät, kun maustat linssit lämpiminä ja annat tekeytyä ennen tarjoamista.

Teksti Kati Pohja
Kuvat Sami Repo
29.1.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
2 1/2 dl
linssejä (belugalinssejä)
1 kpl
punasipulia
1 tl
voita (tai öljyä)
1/2 tl
sinapinsiemeniä
1/2 tl
kuminaa
1/2 tl
korianterinsiemeniä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 rkl
sitruunamehua
Lisäksi
100 g
fetajuustoa (rasvaa 25 %)
1 dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)

Huuhtele linssit ja keitä ne kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna pannulla rasva. Lisää sipulit ja mausteet. Kuumenna sekoitellen, kunnes sipulit ovat kuullottuneet.

Valuta ja kumoa linssit kulhoon. Sekoita joukkoon sitruunamehu sekä sipuli-maustesekoitus. Peitä kulho ja anna linssien maustua, kunnes ne ovat jäähtyneet.

Ennen tarjoamista lisää salaatin joukkoon murusteltu feta. Tarjoa ranskankerman kera blinien kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt