Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Savulohimousse

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Täyteläinen savulohimousse on ylellinen mutta silti todella helppotekoinen. Perkaa ja hienonna savulohi, yhdistä se smetanaan ja mausta sipulilla, maustekurkulla ja ruohosipulilla. Valmista tuli!

28.1.2016
Reseptin ainekset
8 annosta
500 g
lämminsavulohta
240 g
smetanaa (2 prk)
1
punasipuli (pieni, hienoksi silputtuna)
1
maustekurkku (1 dl hienoksi silputtuna)
3 rkl
ruohosipulia (hienoksi silputtuna)
1/4 tl
mustapippuria (rouhittuna)
Koristeluun
ruohosipulia

Savulohimousse – ohje:

  1. Poista savulohesta nahka, ruodot ja ylimääräinen rasva. Hienonna lohi haarukalla ja siirrä kulhoon.
  2. Lisää smetana, silputtu punasipuli ja maustekurkut sekä ruohosipuli. Mausta lopuksi mustapippurilla.
  3. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria.
  4. Peitä kulho ja nosta savulohimousse jääkaappiin maustumaan.
  5. Tarjoile savulohimousse esimerkiksi perunalettujen kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt