Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perunaletut

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Rösti-tyyliset perunaletut saavat makua parmesaanista ja sitruunasta. Nämä ovat ihana pari savulohimousselle!

28.1.2016
Reseptin ainekset
8 annosta
Perunaletut
5 dl
perunasosetta (valmista tai itse tehtyä)
2
keltuaista
2 dl
parmesaanijuustoa (hienoksi raastettuna)
1–2 tl
sitruunankuoriraastetta (yhden luomusitruunan kuori hienoksi raastettuna)
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria (rouhittuna)

Perunaletut – ohje:

  1. Sekoita haaleaan perunasoseeseen keltuaiset, parmesaaniraaste, sitruunankuori, suola ja pippuri.
  2. Ota perunamassasta ruokalusikalla pieniä nokareita leivinpaperin päälle pellille. Taputtele nokareet öljytyin käsin ohuemmiksi.
  3. Paista lettuja 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
  4. Anna perunalettujen jäähtyä hetki. Nosta päälle savulohimoussea. Koristele perunaletut ruohosipulilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt