Maku

Perunaletut

30 min
5
0

Perunaletut

GL
0
5
Rösti-tyyliset perunaletut saavat makua parmesaanista ja sitruunasta. Nämä ovat ihana pari savulohimousselle!
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 5 dlperunasosetta (valmista tai itse tehtyä)
  • 2 kplkeltuaista
  • 2 dlparmesaanijuustoa (hienoksi raastettuna)
  • 1-2 tlsitruunankuoriraastetta (yhden luomusitruunan kuori hienoksi raastettuna)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria (rouhittuna)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Sekoita haaleaan perunasoseeseen keltuaiset, parmesaaniraaste, sitruunankuori, suola ja pippuri.

Ota perunamassasta ruokalusikalla pieniä nokareita leivinpaperin päälle pellille. Taputtele nokareet öljytyin käsin ohuemmiksi.

Paista lettuja 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

Anna perunalettujen jäähtyä hetki. Nosta perunaletuille savulohimoussea. Koristele ruohosipulilla.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä