


Perunaletut
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Rösti-tyyliset perunaletut saavat makua parmesaanista ja sitruunasta. Nämä ovat ihana pari savulohimousselle!
Reseptin ainekset
8 annosta
Perunaletut
5 dl
perunasosetta (valmista tai itse tehtyä)
2
keltuaista
2 dl
parmesaanijuustoa (hienoksi raastettuna)
1–2 tl
sitruunankuoriraastetta (yhden luomusitruunan kuori hienoksi raastettuna)
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria (rouhittuna)
Perunaletut – ohje:
- Sekoita haaleaan perunasoseeseen keltuaiset, parmesaaniraaste, sitruunankuori, suola ja pippuri.
- Ota perunamassasta ruokalusikalla pieniä nokareita leivinpaperin päälle pellille. Taputtele nokareet öljytyin käsin ohuemmiksi.
- Paista lettuja 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
- Anna perunalettujen jäähtyä hetki. Nosta päälle savulohimoussea. Koristele perunaletut ruohosipulilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat