Maku

Perunaletut

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Rösti-tyyliset perunaletut saavat makua parmesaanista ja sitruunasta. Nämä ovat ihana pari savulohimousselle!
GL
4.3
0
Julkaistu: 28.1.2016


Ainekset (8 annosta)

  • 5 dlperunasosetta (valmista tai itse tehtyä)
  • 2 kplkeltuaista
  • 2 dlparmesaanijuustoa (hienoksi raastettuna)
  • 1-2 tlsitruunankuoriraastetta (yhden luomusitruunan kuori hienoksi raastettuna)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria (rouhittuna)
Tulosta
Sekoita haaleaan perunasoseeseen keltuaiset, parmesaaniraaste, sitruunankuori, suola ja pippuri.
Ota perunamassasta ruokalusikalla pieniä nokareita leivinpaperin päälle pellille. Taputtele nokareet öljytyin käsin ohuemmiksi.
Paista lettuja 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
Anna perunalettujen jäähtyä hetki. Nosta perunaletuille savulohimoussea. Koristele ruohosipulilla.
MITÄ PIDIT?
4.25
Kommentoi »