Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pienet parsapiirakat

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Valloita sydämet näillä suloisilla pikkupiirakoilla! Suolaiset herkut on ryyditetty mascarponella, goudalla ja parsalla. Valmis piirakkataikina nopeuttaa leivontaa.

9.9.2016
Reseptin ainekset
12 kpl
400 g
piirakkataikinaa (pakaste)
Täyte
2
parsaa (vihreää)
100 g
mascarponejuustoa
1/2 dl
kuohukermaa
1
muna
1 tl
basilikaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria (myllystä)
1/4 tl
cayennepippuria
30 g
juustoa (rasvaa 25-35 %) (goudaa raastettuna)
1
kevätsipuli (hienonnettuna)
Lisäksi
päälle sormisuolaa tai parmesaanilastuja

Pienet parsapiirakat – ohje:

  1. Sulata taikina ohjeen mukaan. Kauli se ohueksi levyksi jauhoja apuna käyttäen. Ota taikinalevystä muotilla hiukan vuokia isompia taikinapyörylöitä. Taputtele ne (voideltuihin) piiras- tai muffinivuokiin.
  2. Pese ja kuivaa parsat. Halkaise ja leikkaa ne sentin paloiksi. (Säästä nuppupalat koristeeksi.)
  3. Vatkaa kulhossa kevyesti keskenään mascarpone, kerma, muna ja mausteet. Lisää joukkoon juustoraaste ja kevätsipuli.
  4. Täytä vuoat puolilleen, lisää parsapalat ja levitä loput täytteestä päälle. Aseta nuput pinnalle koristeiksi. Paista piiraita 180-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt