Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pikafocaccia – oikotie italialaiseen leipänautintoon löytyy leivinjauheen avulla!

35 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 25 min

Pikkupelti pikafocacciaa vaikka keiton kaverina on oikeaa arjen luksusta. Viimeistele leipä paistamisen jälkeen sormisuolalla, öljyllä ja rucolalla. Resepti on vegaaninen.

12.5.2023
Reseptin ainekset
15 palaa
3½ dl
vettä
½ dl + 2 rkl
oliiviöljyä
7 dl
00-vehnäjauhoja
1 rkl
leivinjauhetta
1½ tl
hienoa merisuolaa
10
kirsikkatomaattia
Viimeistelyyn
2 rkl
oliiviöljyä
1–2 tl
sormisuolaa
rucolaa

Pikafocaccia – ohje:

  1. Mittaa vesi ja puoli desiä öljyä kulhoon. Voitele noin 35 × 25 cm kokoinen uunivuoka tai pikkupelti parilla ruokalusikallisella öljyä. Yhdistä kuivat aineet ja lisää nesteeseen. Sekoita taikinaksi.
  2. Kaada taikina vuokaan ja taputtele öljytyin sormin tasaiseksi kerrokseksi. Puolita kirsikkatomaatit ja painele ne leivän pintaan. Kypsennä 200 asteessa noin 20–25 minuuttia.
  3. Pirskottele kuuman leivän pinnalle oliiviöljyä ja sormisuolaa. Viimeistele focaccia tuoreella rucolalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt