Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perunafocaccia

40 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 15 min

Leivo päivällisestä yli jääneestä perunamuusista italialaistyyppinen perunafocaccia.

26.8.2015
Reseptin ainekset
6 kpl
3 dl
perunamuusia
1
kananmuna
2 dl
vehnäjauhoja
1 ½ dl
ohrajauhoja
½ tl
suolaa
noin 1 tl
tuorehiivaa
2 rkl
maitoa
Lisäksi
oliiveja
fetaa
salvianlehtiä
kasviöljyä

Perunafocaccia – ohje:

  1. Sekoita huoneenlämpöisen perunamuusin joukkoon muna, jauhot ja suola.
  2. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää maitoseos taikinaan.
  3. Taputtele jauhotetuin käsin matalia leipäsiä leivinpaperin päälle pellille. Painele leipiin makusi mukaan oliiveja, fetajuustokuutioita ja salvianlehtiä. Pirskottele päälle hiukan oliiviöljyä.
  4. Nosta pelti kylmään uuniin ja säädä lämpö 225 asteeseen. Kypsennä noin 10 minuuttia sen jälkeen, kun uuni on lämmennyt haluttuun lämpötilaan. Perunafocacciat ovat parhaimmillaan samana päivänä tarjottuina.

Suosittelemme myös näitä!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt