Perunafocaccia
40 min
{
Aktiivinen
25 minPassiivinen
15 minLeivo päivällisestä yli jääneestä perunamuusista italialaistyyppinen perunafocaccia.
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 26.8.2015

Perunafocaccia
Ainekset (6 kpl)
- 3 dlperunamuusia
- 1kananmuna
- 2 dlvehnäjauhoja
- 1 ½ dlohrajauhoja
- ½ tlsuolaa
- noin 1 tltuorehiivaa
- 2 rklmaitoa
Lisäksi
- oliiveja
- fetaa
- salvianlehtiä
- kasviöljyä
1. Sekoita huoneenlämpöisen perunamuusin joukkoon muna, jauhot ja suola.
2. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää maitoseos taikinaan.
3. Taputtele jauhotetuin käsin matalia leipäsiä leivinpaperin päälle pellille. Painele leipiin makusi mukaan oliiveja, fetajuustokuutioita ja salvianlehtiä. Pirskottele päälle hiukan oliiviöljyä.
4. Nosta pelti kylmään uuniin ja säädä lämpö 225 asteeseen. Kypsennä noin 10 minuuttia sen jälkeen, kun uuni on lämmennyt haluttuun lämpötilaan. Perunafocacciat ovat parhaimmillaan samana päivänä tarjottuina.
Suosittelemme myös näitä!
- Perunarieskat
- Perunasoselaatikko (tähdemuusista)
- Paras perunamuusi
MITÄ PIDIT?
0