


Perunafocaccia
40 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 15 min
Leivo päivällisestä yli jääneestä perunamuusista italialaistyyppinen perunafocaccia.
Reseptin ainekset
6 kpl
3 dl
perunamuusia
1
kananmuna
2 dl
vehnäjauhoja
1 ½ dl
ohrajauhoja
½ tl
suolaa
noin 1 tl
tuorehiivaa
2 rkl
maitoa
Lisäksi
oliiveja
fetaa
salvianlehtiä
kasviöljyä
Perunafocaccia – ohje:
- Sekoita huoneenlämpöisen perunamuusin joukkoon muna, jauhot ja suola.
- Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää maitoseos taikinaan.
- Taputtele jauhotetuin käsin matalia leipäsiä leivinpaperin päälle pellille. Painele leipiin makusi mukaan oliiveja, fetajuustokuutioita ja salvianlehtiä. Pirskottele päälle hiukan oliiviöljyä.
- Nosta pelti kylmään uuniin ja säädä lämpö 225 asteeseen. Kypsennä noin 10 minuuttia sen jälkeen, kun uuni on lämmennyt haluttuun lämpötilaan. Perunafocacciat ovat parhaimmillaan samana päivänä tarjottuina.
Suosittelemme myös näitä!
- Perunarieskat
- Perunasoselaatikko (tähdemuusista)
- Perunamuusi
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat