Kotivinkki

Perunafocaccia

40 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
Leivo päivällisestä yli jääneestä perunamuusista italialaistyyppinen perunafocaccia.
0
0
Julkaistu: 26.8.2015


Ainekset (6 kpl)

  • 3 dlperunamuusia
  • 1kananmuna
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 ½ dlohrajauhoja
  • ½ tlsuolaa
  • noin 1 tltuorehiivaa
  • 2 rklmaitoa

Lisäksi

  • oliiveja
  • fetaa
  • salvianlehtiä
  • kasviöljyä
Tulosta

1. Sekoita huoneenlämpöisen perunamuusin joukkoon muna, jauhot ja suola.  

2. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää maitoseos taikinaan.  

3. Taputtele jauhotetuin käsin matalia leipäsiä leivinpaperin päälle pellille. Painele leipiin makusi mukaan oliiveja, fetajuustokuutioita ja salvianlehtiä. Pirskottele päälle hiukan oliiviöljyä.  

4. Nosta pelti kylmään uuniin ja säädä lämpö 225 asteeseen. Kypsennä noin 10 minuuttia sen jälkeen, kun uuni on lämmennyt haluttuun lämpötilaan. Perunafocacciat ovat parhaimmillaan samana päivänä tarjottuina.

Suosittelemme myös näitä!

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »