Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perunasoselaatikko

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Aurinkokuivatut tomaatit tuovat kivan maun jauheliha-perunasoselaatikkoon. Nopeimmin laatikko valmistuu, kun nappaat pakasteesta valmista pottumuusiainesta.

26.6.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
Perunasoselaatikko
350–400 g
jauhelihaa
1
pieni sipuli
1 rkl
öljyä
1 dl
vettä
1 rkl
lihafondia
2 rkl
tomaattipyreetä
5–6
aurinkokuivattua tomaattia
½ tl
sokeria
1 tl
oreganoa
suolaa ja mustapippuria
Lisäksi
400 g
pakasteperunamuhennosainesta
n. 3 dl
maitoa
n. 1 rkl
voita

Perunasoselaatikko – ohje:

  1. Ruskista jauheliha paistinpannulla. Siirrä sivuun.
  2. Pilko aurinkokuivatut tomaatit. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljytilkka pannulla ja kuullota sipuli.
  3. Lisää pannulle jauheliha, vesi, fondi, tomaattipyree, aurinkokuivatut tomaatit, sokeri ja oregano. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Keitä 3–4 minuuttia.
  4. Valmista perunamuhennos muuten pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää sekaan ½–1 dl enemmän maitoa.
  5. Kumoa jauhelihapaistos lasagnevuoan pohjalle. Levitä perunamuhennos tasaiseksi kerrokseksi jauhelihan päälle. Lisää pinnalle voinokareita.
  6. Paista laatikkoa 250-asteisen uunin keskitasolla noin 7 minuuttia. Tarjoa perunasoselaatikko rapean salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt