Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vanhan ajan luumukiisseli

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Vanhan ajan luumukiisseli valmistuu pehmeistä, kuivatuista luumuista. Tarjoile perinteinen luumukiisseli kermavaahtosilmällä.

21.12.2016
Reseptin ainekset
4–6 annosta
250 g
kuivattuja, pehmeitä luumuja
7 dl
vettä
¾ dl
sokeria
1
kanelitanko
½ dl
vettä
2 ½ rkl
perunajauhoja
Tarjoiluun
2 dl
kuohukermaa
1 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

1. Laita kattilaan luumut, vesi, sokeri ja kanelitanko. Keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.

2. Nosta kypsät luumut tarjoilukulhoihin. Poista kanelitanko.

3. Sekoita perunajauhot ½dl:aan vettä ja kaada seos kuumaan liemeen. Kuumenna seosta koko ajan sekoitellen, kunnes luumukiisseli pulpahtaa.

4. Kaada kiisseli luumujen päälle. Ripottele luumukiisselin pinnalle hieman sokeria, ettei sen päälle muodostu kalvoa.

5. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sokerit joukkoon. Tarjoa luumukiisseli kermavaahdon kanssa.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt