Kotivinkki

Luumurahka piparimuruilla

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Luumurahka on iki-ihana joulun klassikkojälkiruoka, joka onnistuu aloittelijaltakin. Voit tehdä luumurahkan jo edellisenä iltana. Säilytä se jääkaapissa hyvin peiteltynä.
3.1
0
Julkaistu: 17.11.2016


Ainekset (4–6 annosta)

  • 1 prkvispikermaa (2 dl)
  • 1 prkmaitorahkaa (250 g)
  • 200 gluumumarmeladia (tortuntäytettä)
  • 0,5 tlpiparimaustetta
  • 1sitruuna

Koristeluun

  • piparimuruja
Tulosta

1. Aloita luumurahkan valmistus vatkaamalla kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon rahka, luumumarmeladi ja piparimauste.

2. Pese sitruuna huolellisesti. Purista sitruunan mehu ja raasta sen kuori raastimen pienimmällä terällä. Sekoita mehu ja raaste luumurahkaseoksen joukkoon.

3. Murustele pipareita luumurahkan päälle juuri ennen tarjoilua.

Kommentoi »