


Luumurahka piparimuruilla
15 min
Luumurahka on iki-ihana joulun klassikkojälkiruoka, joka onnistuu aloittelijaltakin. Voit tehdä luumurahkan jo edellisenä iltana. Säilytä se jääkaapissa hyvin peiteltynä.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 prk
vispikermaa (2 dl)
1 prk
maitorahkaa (250 g)
200 g
luumumarmeladia (tortuntäytettä)
0,5 tl
piparimaustetta
1
sitruuna
Koristeluun
piparimuruja
1. Aloita luumurahkan valmistus vatkaamalla kerma löysäksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon rahka, luumumarmeladi ja piparimauste.
2. Pese sitruuna huolellisesti. Purista sitruunan mehu ja raasta sen kuori raastimen pienimmällä terällä. Sekoita mehu ja raaste luumurahkaseoksen joukkoon.
3. Murustele pipareita luumurahkan päälle juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat