3,3(3)
Paahdettu kesäkurpitsa – mainio lisuke ja aines salaatteihin, pastoihin ja keittoihin
Gluteeniton
Maidoton
Laktoositon
Munaton
Kasvis
Vegaaninen
25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 20 min
Paahdettu kesäkurpitsa on monipuolinen kasvislisuke, jota kannattaa tehdä kerralla iso satsi. Kuutioksi pilkottu kurpitsa paahtuu uunissa nopeasti. Ota resepti talteen!
26.7.2023
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
n. 3 l
4–5kesäkurpitsaa
½ dloliiviöljyä
1 tlsuolaa

Paahdettu kesäkurpitsa – ohje:

  1. Leikkaa kesäkurpitsoista päädyt pois ja kuutioi kurpitsat isoon kulhoon. Lisää öljy ja suola ja sekoita niin, että ne levittyvät tasaisesti.
  2. Kaada kesäkurpitsakuutiot uunipellille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  3. Jäähdytä kesäkurpitsakuutiot. Valmista halutut ateriat ja pakkaa yli jäävät paahdetut kesäkurpitsat jääkaappiin odottamaan esimerkiksi salaattia.

Vinkki!

Käytä paahdettua kesäkurpitsaa esimerkiksi sitruunaisessa kesäkurpitsapastassa, kasviskeitossa ja kesäkurpitsa-fetasalaatissa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo