Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdettu kesäkurpitsa – mainio lisuke ja aines salaatteihin, pastoihin ja keittoihin

25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 20 min

Paahdettu kesäkurpitsa on monipuolinen kasvislisuke, jota kannattaa tehdä kerralla iso satsi. Kuutioksi pilkottu kurpitsa paahtuu uunissa nopeasti. Ota resepti talteen!

26.7.2023
Reseptin ainekset
n. 3 l
4–5
kesäkurpitsaa
½ dl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa

Paahdettu kesäkurpitsa – ohje:

  1. Leikkaa kesäkurpitsoista päädyt pois ja kuutioi kurpitsat isoon kulhoon. Lisää öljy ja suola ja sekoita niin, että ne levittyvät tasaisesti.
  2. Kaada kesäkurpitsakuutiot uunipellille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  3. Jäähdytä kesäkurpitsakuutiot. Valmista halutut ateriat ja pakkaa yli jäävät paahdetut kesäkurpitsat jääkaappiin odottamaan esimerkiksi salaattia.

Vinkki!

Käytä paahdettua kesäkurpitsaa esimerkiksi sitruunaisessa kesäkurpitsapastassa, kasviskeitossa ja kesäkurpitsa-fetasalaatissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt