Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesäkurpitsainen kasviskeitto – helppo sosesoppa, jonka sattumina maistuvat paahdetut kurpitsakuutiot

20 min

Kesäkurpitsainen kasviskeitto on mainio arkisoppa. Sulatejuustosta täyteläisen maun saava sosekeitto viimeistellään aimo annoksella paahdettuja kesäkurpitsakuutioita.

28.7.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
1
pieni purjo
2
valkosipulinkynttä
2
lehtisellerinvartta
1 rkl
öljyä
8 dl
kuumaa kasvislientä
100 g
sulatejuustoa ( esim. Koskenlaskija)
n. 1 l
paahdettuja kesäkurpitsakuutioita (ohje linkitetty alle)
(suolaa)

Kesäkurpitsasosekeitto – ohje:

  1. Hienonna purjo ja valkosipuli. Leikkaa lehtiselleri viipaleiksi.
  2. Paista kasviksia kattilassa tilkassa öljyä pari minuuttia. Kaada kasvisliemi joukkoon ja anna keiton hautua kannen alla hiljaa poristen noin 10 minuuttia.
  3. Paloittele sulatejuusto keiton joukkoon ja soseuta sauvasekoittimella sileäksi. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja kuumenna vielä kertaalleen. Tarkista suola.

Vinkki!

Viimeistele keitto mantelilastuilla, joita voit paahtaa kuumalla, kuivalla pannulla muutaman minuutin kullanruskeiksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt