Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Brie toimii aina

Omena-brieleipä – ihana suolaisen ja makean yhdistelmä aamupalalle tai brunssipöytään

10 min

Omena-brieleipä kootaan omenaviipaleista, briejuustosta ja pensasmustikoista. Päälle valutettu hunaja ja rouhitut suolamantelit aateloivat herkkuleivät.

24.10.2024
Reseptin ainekset
4 kpl
125 g
valkohomejuustoa
4
kotimaista omenaa (hapan lajike)
2 + 2 rkl
juoksevaa hunajaa
4
viipaletta vaaleaa maalaisleipää
2 dl
rucolaa
1 dl
pensasmustikoita
1 dl
suolamanteleita

Omena-brieleipä – ohje:

  1. Leikkaa valkohomejuusto viipaleiksi vieri viereen lautaselle tai palalle leivinpaperia.
  2. Pese omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi.
  3. Valuta hunajaa ohuelti leipäviipaleille ja nosta muutama rucolanlehti päälle. Lado omena- ja juustoviipaleet leiville.
  4. Puolita mustikat terävällä veitsellä. Rouhi suolamantelit kevyesti. Ripottele mustikat ja mantelit leipien päälle. Valuta loppu hunaja leiville.

Vinkki!

Voileivän teko kannattaa aloittaa brien viipaloinnilla. Valkohomejuusto leikkaantuu helpoiten jääkaappikylmänä, mutta maistuu parhaalta viivähdettyään hetken huoneenlämmössä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt