Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Modernin mamman marjapiirakka

1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min

Kun perinteinen marjapiiras on jo leivottu monta kertaa, kokeile modernin mamman marjapiirakkaa. Paista valurautapannussa brownie-kakku ja lastaa päälle mascarponea sekä aimo kasa marjoja. Ihanaa!

3.2.2017
Reseptin ainekset
10–12 palaa
150 g
voita
100 g
tummaa suklaata pieninä paloina
2
kananmunaa
2 ½ dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
2 ½ dl
vehnäjauhoja
Modernin mamman marjapiirakan päälle
1 prk
mascarponea (250 g)
2 rkl
kuohukermaa
2 tl
sitruunamehua
½ dl
tomusokeria
5 dl
marjoja (mansikoita viipaloituina, mustikoita ja vadelmia)
muutama oksa tuoretta minttua

1. Sulata voi kattilassa. Ota kattila pois liedeltä. Lisää suklaapalat voisulaan. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Lisää munat yksitellen vatkaten joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele ne taikinaan.

2. Vuoraa valurautapannu (halk. n. 23 cm) leivinpaperilla. Kaada taikina pannuun.

3. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Paistoaika riippuu uunista. Pohja saa jäädä keskeltä tahmeaksi. Huomioi, että pohja kiinteytyy hieman jähmettyessään. Anna jäähtyä.

4. Vatkaa mascarpone tasaiseksi kerman kanssa. Mausta sitruunamehulla ja tomusokerilla. Maista seosta ja lisää tarvittaessa enemmän sokeria.

5. Lusikoi mascarpone brownien päälle. Viimeistele modernin mamman marjapiirakka marjoilla ja mintulla.

Suosittelemme myös näitä

Perinteinen marjapiirakka

Gluteeniton marjapiirakka

Chevron-piirakka

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt