Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marjapiirakka – helppo luottoresepti takaa varmasti maistuvan piirakan

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Marjapiirakan herkullisuuden salaisuus on mehevä täyte ja sitä täydentävä rapsakka murupinta. Nappaa talteen helppo luotto-ohje, jolla marjapiirakka onnistuu kerta toisensa jälkeen!

16.7.2015
Reseptin ainekset
8 annosta
Marjapiirakka
3
kananmunaa
3½ dl
sokeria
4½ dl
täysjyvävehnäjauhoja
2½ tl
leivinjauhetta
100 g
voita
1½ dl
maitoa
1 l
tuoreita mansikoita, mustikoita ja vadelmia
Muruseos
100
voita
3 dl
kaurahiutaleita
1¼ dl
sokeria
1 dl
mantelilastuja
½ tl
leivinjauhetta

Marjapiirakka leivotaan näin:

  1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Kaada joukkoon sulatettu rasva ja kädenlämpöinen maito. Sekoita tasaiseksi.
  2. Kumoa taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (20 cm × 30 cm). Ripottele marjat pinnalle.
  3. Yhdistä muruseoksen ainekset nyppimällä ja ripottele seos marjojen päälle.
  4. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa marjapiirakka kermavaahdon, vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.

Jos käytät pakastemarjoja , sekoita 2 rkl perunajauhoja niiden joukkoon.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt