Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen, koko ajan vatkaten.
Sulata suklaa vesihauteessa. Kääntele se vähän jäähtyneenä taikinaan.
Sekoita joukkoon mantelijauhe ja halutessasi manteliaromi.
Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan (Ø 20 cm) ja tasoita pinta. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Alenna lämpötila 175 asteeseen ja paista vielä 10 minuuttia. Mantelinen mutakakku saa jäädä keskeltä kosteaksi.
Irrota mutakakku vuoasta vähän jäähtyneenä.
Mittaa kuorrutuksen ainekset metallikulhoon. Nosta kulho vesihauteeseen. Sekoittele, kunnes ainekset ovat sulaneet ja kuorrutus on tasaista.
Levitä ensin reunoille ohut kerros kuorrutetta veitsellä tai lastalla tasoitellen. Kaada sitten loput kuorrutuksesta kakun keskelle ja anna sen valua tasaisesti, mantelista mutakakkua hitaasti käännellen.