Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mantelinen mannapuuro ja karamelliomenat

40 min

Päivitä mannapuuro ja keitä se vaihteeksi mantelimaitoon. Tarjoa mantelinen mannapuuro ja karamelliomenat paahdettujen mantelilastujen kanssa.

12.7.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
1 dl
mannasuurimoita (täysjyvä)
6 dl
makeuttamatonta mantelijuomaa
ripaus suolaa
Karamelliomenat
1-2
omenaa
2 rkl
voita
2 tl
hunajaa
1 tl
jauhettua kanelia
Tarjoiluun
paahdettuja mantelilastuja
makeuttamatonta mantelijuomaa

1. Tee ensin omenat. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi ja poista halutessasi siemenkodat.

2. Laita omenaviipaleet pannulle ja paista niitä voissa varovasti miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Valuta päälle hunaja ja ripottele pinnalle kanelia. Jatka paistamista vielä muutama minuutti.

3. Tee sitten mannapuuro: Kuumenna mantelijuoma kiehuvaksi. Ripottele sekaan mannasuurimot sähkövatkaimella vatkaten. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä pohjaa myöten sekoittaen. Mausta suolalla.

4. Tarjoa mantelinen mannapuuro ja karamelliomenat paahdettujen mantelilastujen, sekä mantelimaidon kera.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt