


Kvinoapuuro tuo potkua päivään – vieläpä herkullisella tavalla!
25 min
Kvinoapuuro on luontaisesti gluteeniton, proteiinipitoinen ja ravitseva aamu- tai välipala. Makeuta kvinoapuuro taateleilla ja vaahterasiirapilla tai vain toisella niistä. Jos haluat hiukan paremmin puuroutuvan koostumuksen, korvaa puoli desilitraa kvinoaa kaurahiutaleilla.
Reseptin ainekset
4 annosta
Kvinoapuuro
2½ dl
kvinoaa
5 dl
maitoa
1 tl
kanelia
⅕ tl
jauhettua mausteneilikkaa
⅕ tl
jauhettua muskottia
ripaus suolaa
Tarjoiluun
vaahterasiirappia
tuoreita suikaloituja taateleita
maitoa
Kvinoapuuro – ohje:
- Mittaa kvinoa siivilään ja huuhtele sitä ensin kuumalla, sitten kylmällä vedellä.
- Kuumenna maito kiehuvaksi ja sekoita joukkoon huuhdeltu kvinoa. Mausta ja keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes kvinoa on kypsää. Tarjoa kvinoapuuro vaahterasiirapin, taateleiden ja maidon kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat