Kotivinkki

Puolukkapuuro

20 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Tee suurempi erä puuroa ja laita loput jääkaappiin. Puolukkapuuro maistuu kylmänäkin ja on mainio välipala koululaiselle.
3
0
Julkaistu: 11.11.2010


Ainekset (4-6 annosta)

  • 7 dlvettä
  • 3 dlpuolukkamehua
  • ½ dlsokeria jos mehu ei ole sokeroitua
  • 1 ½ dltummia mannasuurimoita
Tulosta

1. Kuumenna vesi ja mehu kiehuvaksi. Lisää joukkoon mannasuurimot koko ajan sekoittaen.

2. Kypsennä puolukkapuuroa miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen 10 minuuttia.

3. Jäähdytä puolukkapuuro ja vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi.  

Kuva Kristian Ahlroth

Kommentoi »