


Puolukkapuuro
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Tee suurempi erä puuroa ja laita loput jääkaappiin. Puolukkapuuro maistuu kylmänäkin ja on mainio välipala koululaiselle.
Reseptin ainekset
4-6 annosta
7 dl
vettä
3 dl
puolukkamehua
½ dl
sokeria jos mehu ei ole sokeroitua
1 ½ dl
tummia mannasuurimoita
1. Kuumenna vesi ja mehu kiehuvaksi. Lisää joukkoon mannasuurimot koko ajan sekoittaen.
2. Kypsennä puolukkapuuroa miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen 10 minuuttia.
3. Jäähdytä puolukkapuuro ja vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi.
Kuva Kristian Ahlroth
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat