Kotivinkki

Puolukkapuuro

20 min
3
0

Puolukkapuuro

Tee suurempi erä puuroa ja laita loput jääkaappiin. Puolukkapuuro maistuu kylmänäkin ja on mainio välipala koululaiselle.
Teksti Jatta Heinlahti
Tulosta
Mainos

Ainekset (4-6 annosta)

  • 7 dlvettä
  • 3 dlpuolukkamehua
  • ½ dlsokeria jos mehu ei ole sokeroitua
  • 1 ½ dltummia mannasuurimoita

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 min

1. Kuumenna vesi ja mehu kiehuvaksi. Lisää joukkoon mannasuurimot koko ajan sekoittaen.

2. Kypsennä puolukkapuuroa miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen 10 minuuttia.

3. Jäähdytä puolukkapuuro ja vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi.
 

Vinkki!

Kuva Kristian Ahlroth

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä