Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nopea mansikkavispipuuro

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Nopea mansikkavispipuuro syntyy käden käänteessä. Tämä nostalginen herkku palauttaa mieleen lapsuuden kesät.

4.7.2016
Reseptin ainekset
4-6 annosta
7 dl
vettä
1 dl
mannasuurimoita
5 dl
mansikoita (pakaste)
1 ⅓ dl
sokeria
½ tl
suolaa
½
vaniljatanko
2 dl
vispikermaa

Mansikkavispipuuro – ohje:

  1. Vispilöi kiehuvaan veteen mannasuurimot, sulatetut pakastemansikat, sokeri, suola ja puolikas vaniljatanko. Keitä puuroa hiljalleen, välillä sekoitellen noin 7–10 minuuttia. Anna puuron jäähtyä kylmäksi.
  2. Vatkaa vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi. Poista vaniljatangon puolikas puurosta ja vatkaa puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella. Sekoita varovasti käännellen kermavaahto vispipuuron joukkoon. Tarjoile mansikkavispipuuro.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt