


Nopea mansikkavispipuuro
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Nopea mansikkavispipuuro syntyy käden käänteessä. Tämä nostalginen herkku palauttaa mieleen lapsuuden kesät.
Reseptin ainekset
4-6 annosta
7 dl
vettä
1 dl
mannasuurimoita
5 dl
mansikoita (pakaste)
1 ⅓ dl
sokeria
½ tl
suolaa
½
vaniljatanko
2 dl
vispikermaa
Mansikkavispipuuro – ohje:
- Vispilöi kiehuvaan veteen mannasuurimot, sulatetut pakastemansikat, sokeri, suola ja puolikas vaniljatanko. Keitä puuroa hiljalleen, välillä sekoitellen noin 7–10 minuuttia. Anna puuron jäähtyä kylmäksi.
- Vatkaa vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi. Poista vaniljatangon puolikas puurosta ja vatkaa puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella. Sekoita varovasti käännellen kermavaahto vispipuuron joukkoon. Tarjoile mansikkavispipuuro.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat