Maku

Kuningatar-clafoutis

1 h
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
45 min
Clafoutis on ranskalainen pumpulinpehmeä pannukakku. Tämä kuningatarversio jälkiruokaklassikosta on superhelppo ja upean värinen kesäherkku! Vähäsokerinen kuningatarclafoutis sopii vähemmän makeista herkuista tykkäävälle.
4.2
4
Julkaistu: 30.7.2015


Ainekset (6 annosta)

  • 3 kplmunaa
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 2 rklsokeria
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 3 dlkevytmaitoa
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1 1/2 dlvadelmia (tuoreita)
  • 1 1/2 dlmustikoita (tuoreita)

Lisäksi

  • Voiteluun voita ja koristeluun tomusokeria
Tulosta

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele piirasvuoka (Ø 26 cm).

Sekoita keskenään kaikki ainekset paitsi marjat.

Ripottele marjat vuoan pohjalle ja kaada varovasti taikina päälle.

Paista pannukakkua 40–45 minuuttia.

Siivilöi päälle tomusokeria ennen tarjoilua.

4 kommenttia