Kuningatar-clafoutis
1 h
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
45 minClafoutis on ranskalainen pumpulinpehmeä pannukakku. Tämä kuningatarversio jälkiruokaklassikosta on superhelppo ja upean värinen kesäherkku! Vähäsokerinen kuningatarclafoutis sopii vähemmän makeista herkuista tykkäävälle.
4.2
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 30.7.2015

Kuningatar-clafoutis
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 3 kplmunaa
- 2 dlvehnäjauhoja
- 2 rklsokeria
- 2 tlvaniljasokeria
- 3 dlkevytmaitoa
- 1 tlsitruunankuoriraastetta
- 1/4 tlsuolaa
- 1 1/2 dlvadelmia (tuoreita)
- 1 1/2 dlmustikoita (tuoreita)
Lisäksi
- Voiteluun voita ja koristeluun tomusokeria
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele piirasvuoka (Ø 26 cm).
Sekoita keskenään kaikki ainekset paitsi marjat.
Ripottele marjat vuoan pohjalle ja kaada varovasti taikina päälle.
Paista pannukakkua 40–45 minuuttia.
Siivilöi päälle tomusokeria ennen tarjoilua.