Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuningatarclafoutis

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min

Clafoutis on ranskalainen pumpulinpehmeä pannukakku. Tämä kuningatarversio jälkiruokaklassikosta on superhelppo ja upean värinen kesäherkku! Vähäsokerinen kuningatarclafoutis sopii vähemmän makeista herkuista tykkäävälle.

30.7.2015
Reseptin ainekset
6 annosta
3 kpl
munaa
2 dl
vehnäjauhoja
2 rkl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
3 dl
kevytmaitoa
1 tl
sitruunankuoriraastetta
1/4 tl
suolaa
1 1/2 dl
vadelmia (tuoreita)
1 1/2 dl
mustikoita (tuoreita)
Lisäksi
Voiteluun voita ja koristeluun tomusokeria

Kuningatarclafoutis – ohje:

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele piirasvuoka (Ø 26 cm).
  2. Sekoita keskenään kaikki ainekset paitsi marjat.
  3. Ripottele marjat vuoan pohjalle ja kaada varovasti taikina päälle.
  4. Paista pannukakkua 40–45 minuuttia.
  5. Siivilöi päälle tomusokeria ennen tarjoilua.

Kokeile myös!

Maailman paras pannukakku on nimensä arvoinen kermainen herkku: pinnalta rapea ja maultaan lähes nekkumainen. Katso myös suosittu perinteisen pannukakun ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt