Kotivinkki

Kreikkalaiset lammaspullat ja minttu-tomaattikastike

1 h
0
0

Kokki Henri Alén pyöräytti pääsiäiseksi lammaspullat ja herkullisen tomaattikastikkeen.
Tulosta

Ainekset (4 annosta)

Kreikkalaiset lammaspullat

  • 400 glampaanjauhelihaa
  • 1 dlfetajuustokuutioita
  • viipale vaaleaa leipää
  • 1 prkranskankermaa
  • 1 tlkuivattua basilikaa
  • maun mukaan suolaa ja mustapippuria myllystä

Minttu-tomaattikastike lammaspullille

  • 2 rklhienonnettua tuoretta minttua
  • 1 prksäilyketomaatteja tai tomaattimurskaa
  • 1pieni sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • tilkka öljyä
  • 2 tloreganoa
  • 1–2 dlvettä
  • mustapippuria

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN35 min
MITÄ PIDIT?
0