Kinderkakku – kolmen suklaan hittikakku valmistuu ilman uunia
Munaton
6 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 6 h
Kinderkakku on pääsiäisen himotuin herkku, jonka makumaailma on saanut inspiraationsa suosituista suklaamunista. Kinderkakun tekeminen vie aikaa, mutta lopputulos palkitsee taatusti!
Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöinen valkosuklaasula kermavaahtoon samalla vatkaten. Mausta sokerilla.
Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja nosta liedeltä. Puristele liivatteista vesi ja liuota liivatteet mehuun. Kaada seos ohuena nauhana täytteeseen. Sekoita tasaiseksi.
Levitä täyte vuokaan ja hyydytä vähintään kaksi tuntia, mieluiten kuusi tuntia.
Tee maitosuklaatäyte. Upota liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa varovasti mikrossa. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöinen suklaasula kermavaahtoon samalla vatkaten. Mausta sokerilla.
Kuumenna kahvi kiehuvaksi ja nosta liedeltä. Purista liivatteista vesi ja liuota liivatteet kahviin. Kaada seos ohuena nauhana täytteeseen ja sekoita tasaiseksi.
Levitä maitosuklaatäyte valkosuklaatäytteen päälle. Hyydytä vähintään neljä tuntia. Irrota kakku vadille.
Mittaa kerma ja suklaa kattilaan. Kuumenna hetki, kunnes suklaa alkaa sulaa. Nosta liedeltä, sekoita tasaiseksi ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
Koristele kinderkakku suklaakuorrutuksella, suklaamunilla ja -makeisilla.