Kinderkakku – kolmen suklaan hittikakku valmistuu ilman uunia
6 h 30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
6 h Kinderkakku on pääsiäisen himotuin herkku, jonka makumaailma on saanut inspiraationsa suosituista suklaamunista. Kinderkakun tekeminen vie aikaa, mutta lopputulos palkitsee taatusti!
MU
4.3
Kuvat
Julkaistu 14.4.2017

Kinderkakku – kolmen suklaan hittikakku valmistuu ilman uunia
Reseptin ainekset (20 annosta)
Pohja
- 175 gDomino-keksejä
- 75 gvoita sulatettuna
Valkosuklaatäyte
- 3liivatelehteä
- 200 gvalkosuklaata
- 3 dlvispikermaa
- ½ dlsokeria
- 1 rklsitruunamehua
Maitosuklaatäyte
- 3liivatelehteä
- 200 gmaitosuklaata
- 3 dlvispikermaa
- 1 rklsokeria
- 1 rklkahvia
Kuorrutus
- ¾ dlvispikermaa
- 75 gtummaa suklaata
Päälle
- 2Kinder-suklaamunaa
- pieniä suklaapatukoita
- pieniä suklaamunia tai -palloja
Kinderkakku valmistuu näin:
- Murskaa keksit monitoimikoneessa. Lisää voisula ja aja tasaiseksi.
- Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 20–22 cm) pohjan ja reunan väliin. Painele seos vuokaan ja nosta jääkaappiin.
- Upota valkosuklaatäytteen liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa.
- Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöinen valkosuklaasula kermavaahtoon samalla vatkaten. Mausta sokerilla.
- Kuumenna sitruunamehu kiehuvaksi ja nosta liedeltä. Puristele liivatteista vesi ja liuota liivatteet mehuun. Kaada seos ohuena nauhana täytteeseen. Sekoita tasaiseksi.
- Levitä täyte vuokaan ja hyydytä vähintään kaksi tuntia, mieluiten kuusi tuntia.
- Tee maitosuklaatäyte. Upota liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa varovasti mikrossa. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöinen suklaasula kermavaahtoon samalla vatkaten. Mausta sokerilla.
- Kuumenna kahvi kiehuvaksi ja nosta liedeltä. Purista liivatteista vesi ja liuota liivatteet kahviin. Kaada seos ohuena nauhana täytteeseen ja sekoita tasaiseksi.
- Levitä maitosuklaatäyte valkosuklaatäytteen päälle. Hyydytä vähintään neljä tuntia. Irrota kakku vadille.
- Mittaa kerma ja suklaa kattilaan. Kuumenna hetki, kunnes suklaa alkaa sulaa. Nosta liedeltä, sekoita tasaiseksi ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
- Koristele kinderkakku suklaakuorrutuksella, suklaamunilla ja -makeisilla.

Tässä tulevat pääsiäisen hauskimmat leivonnaiset: pääsiäismokkapalat, joiden päällä tanssivat iloiset tiput
Maku

Kinderjäätelö on viiden raaka-aineen hittijätski – niin helppoa, ettei sanotuksi saa!
Maku

Kinderpiirakka – ihanan överi pääsiäisherkku taltuttaa taatusti makeanhimon!
Maku

Gluteeniton kinderpiirakka on pääsiäispöydän makein herkku
Maku

Pääsiäisleivonnaiset – kevään himotuimmat herkut maistuvat suklaalta, rahkalta ja hedelmiltä

Mämmikakku – neljän aineksen pääsiäisherkku koristellaan valkosuklaareunoilla tuohiroveeksi
Maku

Töhnämunat hieman hauskemmin: valkosuklaatäytteen keskellä pilkistää mangokeltuainen!
Maku

Mielettömän ihana pääsiäiskakku – suklaata, passiohedelmää ja pääsiäismunia
Kotivinkki