


Kinderpiirakka – ihanan överi pääsiäisherkku taltuttaa taatusti makeanhimon!
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Kinderpiirakka yhdistää rapsahtavan pinnan, pehmeän pohjan ja kreemitäytteen runsaalla maitosuklaalla kuorrutettuna. Jos tykkäät Kinder-munista, tulet rakastamaan tätä suklaista herkkua!
Reseptin ainekset
20 palaa
Kinderpiirakan pohja
2½ dl
vehnäjauhoja
2½ dl
sokeria
3 rkl
kaakaojauhetta (tummaa)
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
1½ dl
kiehuvaa vettä
150 g
voita sulatettuna
2
munaa
Voi-tuorejuustokreemi
50 g
voita
2 dl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria
50 g
maustamatonta tuorejuustoa
Pinnalle
200 g
maitosuklaata
40 g
valkosuklaata
suklaamunia (Kinder)
suklaa-toffeerakeita (tai muita pääsiäismakeisia)
(syötäviä kukkia)
Kinderpiirakka – ohje:
- Sekoita jauhot, sokeri, kaakao- ja leivinjauhe sekä vaniljasokeri keskenään. Lisää joukkoon kiehuva vesi ja voisula. Lisää lopuksi munat ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (24 × 30 cm) ja levitä pinta tasaiseksi. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Sekoita ensin pehmeä voi, tomu- ja vaniljasokeri. Lisää tuorejuusto ja sekoita kreemi tasaiseksi. Levitä kreemi tasaiseksi kerrokseksi jäähtyneen pohjan päälle. Nosta kinderpiirakka jääkaappiin vähintään 15 minuutiksi.
- Sulata maito- ja valkosuklaa erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa. Levitä maitosuklaa kovettuneen voikreemin päälle. Lusikoi valkosuklaa pieniksi kasoiksi maitosuklaan päälle. Pyöritä valkosuklaa varras- tai cocktailtikulla marmorikuvioiksi.
- Koristele kinderpiirakka halutessasi suklaamunilla, koristerakeilla ja syötävillä kukilla.
Vinkki!
Katso myös suositun kinderkakun ohje. Kolmen suklaan hittikakku valmistuu ilman uunia!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat