Kinderpiirakka – ihanan överi pääsiäisherkku taltuttaa taatusti makeanhimon!
50 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
30 minKinderpiirakka yhdistää rapsahtavan pinnan, pehmeän pohjan ja kreemitäytteen runsaalla maitosuklaalla kuorrutettuna. Jos tykkäät Kinder-munista, tulet rakastamaan tätä suklaista herkkua!
4.1
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 8.3.2018

Kinderpiirakka – ihanan överi pääsiäisherkku taltuttaa taatusti makeanhimon!
Ainekset (20 palaa)
Pohja
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 2 ½ dl sokeria
- 3 rkl kaakaojauhetta (tummaa)
- 2 tlleivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 ½ dl kiehuvaa vettä
- 150 g voita sulatettuna
- 2 munaa
Voi-tuorejuustokreemi
- 50 gvoita
- 2 dl tomusokeria
- 1 tlvaniljasokeria
- 50 g maustamatonta tuorejuustoa
Pinnalle
- 200 g maitosuklaata
- 40 g valkosuklaata
- suklaamunia (Kinder)
- suklaa-toffeerakeita (tai muita pääsiäismakeisia)
- (syötäviä kukkia)
Kinderpiirakka valmistuu näin:
- Sekoita jauhot, sokeri, kaakao- ja leivinjauhe sekä vaniljasokeri keskenään. Lisää joukkoon kiehuva vesi ja voisula. Lisää lopuksi munat ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (24 × 30 cm) ja levitä pinta tasaiseksi. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Vaahdota voi ja sokerit. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Levitä kreemi tasaiseksi kerrokseksi jäähtyneen pohjan päälle. Nosta kinderpiirakka jääkaappiin vähintään 15 minuutiksi.
- Sulata maito- ja valkosuklaa erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa. Levitä maitosuklaa kovettuneen voikreemin päälle. Lusikoi valkosuklaa pieniksi kasoiksi maitosuklaan päälle. Pyöritä valkosuklaa varras- tai cocktailtikulla marmorikuvioiksi.
- Koristele kinderpiirakka halutessasi suklaamunilla, koristerakeilla ja syötävillä kukilla.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
4.05