Kinderpiirakka yhdistää rapsahtavan pinnan, pehmeän pohjan ja kreemitäytteen runsaalla maitosuklaalla kuorrutettuna. Jos tykkäät Kinder-munista, tulet rakastamaan tätä suklaista herkkua!
Sekoita jauhot, sokeri, kaakao- ja leivinjauhe sekä vaniljasokeri keskenään. Lisää joukkoon kiehuva vesi ja voisula. Lisää lopuksi munat ja sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (24 × 30 cm) ja levitä pinta tasaiseksi. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä.
Sekoita ensin pehmeä voi, tomu- ja vaniljasokeri. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Levitä kreemi tasaiseksi kerrokseksi jäähtyneen pohjan päälle. Nosta kinderpiirakka jääkaappiin vähintään 15 minuutiksi.
Sulata maito- ja valkosuklaa erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa. Levitä maitosuklaa kovettuneen voikreemin päälle. Lusikoi valkosuklaa pieniksi kasoiksi maitosuklaan päälle. Pyöritä valkosuklaa varras- tai cocktailtikulla marmorikuvioiksi.
Koristele kinderpiirakka halutessasi suklaamunilla, koristerakeilla ja syötävillä kukilla.