Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kinderpiirakka – ihanan överi pääsiäisherkku taltuttaa taatusti makeanhimon!

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Kinderpiirakka yhdistää rapsahtavan pinnan, pehmeän pohjan ja kreemitäytteen runsaalla maitosuklaalla kuorrutettuna. Jos tykkäät Kinder-munista, tulet rakastamaan tätä suklaista herkkua!

8.3.2018
Reseptin ainekset
20 palaa
Kinderpiirakan pohja
2½ dl
vehnäjauhoja
2½ dl
sokeria
3 rkl
kaakaojauhetta (tummaa)
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
1½ dl
kiehuvaa vettä
150 g
voita sulatettuna
2
munaa
Voi-tuorejuustokreemi
50 g
voita
2 dl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria
50 g
maustamatonta tuorejuustoa
Pinnalle
200 g
maitosuklaata
40 g
valkosuklaata
suklaamunia (Kinder)
suklaa-toffeerakeita (tai muita pääsiäismakeisia)
(syötäviä kukkia)

Kinderpiirakka – ohje:

  1. Sekoita jauhot, sokeri, kaakao- ja leivinjauhe sekä vaniljasokeri keskenään. Lisää joukkoon kiehuva vesi ja voisula. Lisää lopuksi munat ja sekoita tasaiseksi.
  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (24 × 30 cm) ja levitä pinta tasaiseksi. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä.
  3. Sekoita ensin pehmeä voi, tomu- ja vaniljasokeri. Lisää tuorejuusto ja sekoita kreemi tasaiseksi. Levitä kreemi tasaiseksi kerrokseksi jäähtyneen pohjan päälle. Nosta kinderpiirakka jääkaappiin vähintään 15 minuutiksi.
  4. Sulata maito- ja valkosuklaa erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa. Levitä maitosuklaa kovettuneen voikreemin päälle. Lusikoi valkosuklaa pieniksi kasoiksi maitosuklaan päälle. Pyöritä valkosuklaa varras- tai cocktailtikulla marmorikuvioiksi.
  5. Koristele kinderpiirakka halutessasi suklaamunilla, koristerakeilla ja syötävillä kukilla.

Vinkki!

Katso myös suositun kinderkakun ohje. Kolmen suklaan hittikakku valmistuu ilman uunia!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt