4(140)
Kinderpiirakka – ihanan överi pääsiäisherkku taltuttaa taatusti makeanhimon!
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Kinderpiirakka yhdistää rapsahtavan pinnan, pehmeän pohjan ja kreemitäytteen runsaalla maitosuklaalla kuorrutettuna. Jos tykkäät Kinder-munista, tulet rakastamaan tätä suklaista herkkua!
Reseptin ainekset
20 palaa
Pohja
2½ dl vehnäjauhoja
2½ dl sokeria
3 rkl kaakaojauhetta (tummaa)
2 tlleivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1½ dl kiehuvaa vettä
150 g voita sulatettuna
2 munaa
Voi-tuorejuustokreemi
50 gvoita
2 dl tomusokeria
1 tlvaniljasokeria
50 g maustamatonta tuorejuustoa
Pinnalle
200 g maitosuklaata
40 g valkosuklaata
suklaamunia (Kinder)
suklaa-toffeerakeita (tai muita pääsiäismakeisia)
(syötäviä kukkia)

Kinderpiirakka valmistuu näin:

  1. Sekoita jauhot, sokeri, kaakao- ja leivinjauhe sekä vaniljasokeri keskenään. Lisää joukkoon kiehuva vesi ja voisula. Lisää lopuksi munat ja sekoita tasaiseksi.
  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (24 × 30 cm) ja levitä pinta tasaiseksi. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä.
  3. Sekoita ensin pehmeä voi, tomu- ja vaniljasokeri. Lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Levitä kreemi tasaiseksi kerrokseksi jäähtyneen pohjan päälle. Nosta kinderpiirakka jääkaappiin vähintään 15 minuutiksi.
  4. Sulata maito- ja valkosuklaa erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa. Levitä maitosuklaa kovettuneen voikreemin päälle. Lusikoi valkosuklaa pieniksi kasoiksi maitosuklaan päälle. Pyöritä valkosuklaa varras- tai cocktailtikulla marmorikuvioiksi.
  5. Koristele kinderpiirakka halutessasi suklaamunilla, koristerakeilla ja syötävillä kukilla.
3 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo