


Kermainen sienipasta
20 min
Simppeli kermainen sienipasta muuttuu ihanan ylelliseksi, kun joukkoon pirskottaa pari pisaraa tryffeliöljyä.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
pennepastaa
350 g
erilaisia tuoreita sieniä (herkkusieniä, siitakkeita, portobelloja TAI 2–3 dl pakastettuja metsäsieniä)
2
salottisipulia
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
voita
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria rouhittuna
2 dl
ruokakermaa
150 g
vahvanmakuista juustoa raasteena (esim. Västerbotten)
tryffeliöljyä maun mukaan
rouhittua mustapippuria
Kermainen sienipasta – ohje:
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Puhdista ja pilko sienet. Kuori ja silppua sipulit sekä valkosipulinkynsi. Raasta myös juusto.
Kuumenna voi isolla paistinpannulla. Paista sieniä, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää sipulit ja kypsennä muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Pirskota hiukan tryffeliöljyä, mutta ole varovainen, sillä sen maku on voimakas.
Valuta pasta ja hulauta kastikkeen sekaan. Tarkista maku. Sekoita juusto sienipastan joukkoon. Lisää lautaselle tippa tai pari tryffeliöljyä ja vähän mustapippuria. Tarjoile kermainen sienipasta heti.
Suosittelemme myös näitä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat