Kotivinkki

Kermainen sienipasta

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Simppeli kermainen sienipasta muuttuu ihanan ylelliseksi, kun joukkoon pirskottaa pari pisaraa tryffeliöljyä.
KA
4.2
0
Julkaistu: 1.2.2017


Ainekset (4 annosta)

  • 400 gpenne-pastaa
  • 350 gerilaisia tuoreita sieniä (herkkusieniä, siitakkeita
  • 350 gportobelloja) TAI
  • 2–3 dlpakastettuja metsäsieniä
  • 2salottisipulia
  • 1valkosipulinkynsi
  • 2 rklvoita
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria rouhittuna
  • 2 dlruokakermaa
  • 150 gvahvanmakuista juustoa raasteena (esim. Västerbotten)
  • tryffeliöljyä maun mukaan
  • rouhittua mustapippuria
Tulosta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Puhdista ja pilko sienet. Kuori ja silppua sipulit sekä valkosipulinkynsi. Raasta myös juusto.

2. Kuumenna voi isolla paistinpannulla. Paista sieniä, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää sipulit ja kypsennä muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Pirskota hiukan tryffeliöljyä, mutta ole varovainen, sillä sen maku on voimakas.

4. Valuta pasta ja hulauta kastikkeen sekaan. Tarkista maku. Sekoita juusto sienipastan joukkoon. Lisää lautaselle tippa tai pari tryffeliöljyä ja vähän mustapippuria. Tarjoile kermainen sienipasta heti.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »