Kotivinkki

Kermainen sienipasta

20 min
0
0

Kermainen sienipasta

KA
0
0
Simppeli kermainen sienipasta muuttuu ihanan ylelliseksi, kun joukkoon pirskottaa pari pisaraa tryffeliöljyä.
Teksti Anna Wendt
Kuvat Lisa Björner/Idecor Images
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gpenne-pastaa
  • 350 gerilaisia tuoreita sieniä (herkkusieniä, siitakkeita
  • 350 gportobelloja) TAI
  • 2–3 dlpakastettuja metsäsieniä
  • 2salottisipulia
  • 1valkosipulinkynsi
  • 2 rklvoita
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria rouhittuna
  • 2 dlruokakermaa
  • 150 gvahvanmakuista juustoa raasteena (esim. Västerbotten)
  • tryffeliöljyä maun mukaan
  • rouhittua mustapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Puhdista ja pilko sienet. Kuori ja silppua sipulit sekä valkosipulinkynsi. Raasta myös juusto.

2. Kuumenna voi isolla paistinpannulla. Paista sieniä, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää sipulit ja kypsennä muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Pirskota hiukan tryffeliöljyä, mutta ole varovainen, sillä sen maku on voimakas.

4. Valuta pasta ja hulauta kastikkeen sekaan. Tarkista maku. Sekoita juusto sienipastan joukkoon. Lisää lautaselle tippa tai pari tryffeliöljyä ja vähän mustapippuria. Tarjoile kermainen sienipasta heti.

Suosittelemme myös näitä

Pasta carbonara

Penne puttanesca

Sitruunainen kukkakaalipasta

Hyvä tonnikalapasta

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä