Kotivinkki

Tomaattinen tonnikalapasta – tämä arkipasta pelastaa, kun jääkaapista löytyy pelkkä valo

30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Tomaattinen tonnikalapasta on loistava arkiruoka, jonka kaikki raaka-aineet voi jemmata kuiva-ainekaappiin odottamaan sopivaa hetkeä – eli rehellistä ruokapaniikkia. Tämän pastakastikkeen valmistat nopeasti ja helposti vaikka Salkkareiden aikana.
4
0


Ainekset (4-6 annosta)

Tomaattinen tonnikalakastike

  • 2valkosipulinkynttä
  • ½iso sipuli
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 2 rkltomaattipyreetä
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 1 tlkuivattua oreganoa
  • 1 tlkuivattua basilikaa
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlsokeria
  • ¼ tlmustapippuria
  • 1 prktonnikalaa öljyssä

Lisäksi

  • 350 gpastaa
Tulosta

Tomaattinen tonnikalapasta valmistetaan näin:

  1. Kuori ja pilko valkosipuli ja sipulit ja kuullota niitä pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne pehmenevät.
  2. Lisää tomaattipyree ja -murska sekä yrtit ja sokeri. Hauduta 15 minuuttia.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla.
  5. Lisää lopuksi tonnikala, kuumenna ja tarjoile vasta keitetyn pastan kanssa. Raasta halutessasi päälle parmesaania.
MITÄ PIDIT?
4
Kommentoi »