Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tomaattinen tonnikalapasta – tämä arkipasta pelastaa, kun jääkaapista löytyy pelkkä valo

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Tomaattinen tonnikalapasta on loistava arkiruoka, jonka kaikki raaka-aineet voi jemmata kuiva-ainekaappiin odottamaan sopivaa hetkeä – eli rehellistä ruokapaniikkia. Tämän pastakastikkeen valmistat nopeasti ja helposti vaikka Salkkareiden aikana.

5.1.2016
Reseptin ainekset
4-6 annosta
Tomaattinen tonnikalakastike
2
valkosipulinkynttä
½
iso sipuli
1 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tomaattipyreetä
500 g
tomaattimurskaa
1 tl
kuivattua oreganoa
1 tl
kuivattua basilikaa
1 tl
suolaa
½ tl
sokeria
¼ tl
mustapippuria
1 prk
tonnikalaa öljyssä
Lisäksi
350 g
pastaa

Tomaattinen tonnikalapasta valmistetaan näin:

  1. Kuori ja pilko valkosipuli ja sipulit ja kuullota niitä pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne pehmenevät.
  2. Lisää tomaattipyree ja -murska sekä yrtit ja sokeri. Hauduta 15 minuuttia.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla.
  5. Lisää lopuksi tonnikala, kuumenna ja tarjoile vasta keitetyn pastan kanssa. Raasta halutessasi päälle parmesaania.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt