


Tomaattinen tonnikalapasta – tämä arkipasta pelastaa, kun jääkaapista löytyy pelkkä valo
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Tomaattinen tonnikalapasta on loistava arkiruoka, jonka kaikki raaka-aineet voi jemmata kuiva-ainekaappiin odottamaan sopivaa hetkeä – eli rehellistä ruokapaniikkia. Tämän pastakastikkeen valmistat nopeasti ja helposti vaikka Salkkareiden aikana.
Reseptin ainekset
4-6 annosta
Tomaattinen tonnikalakastike
2
valkosipulinkynttä
½
iso sipuli
1 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tomaattipyreetä
500 g
tomaattimurskaa
1 tl
kuivattua oreganoa
1 tl
kuivattua basilikaa
1 tl
suolaa
½ tl
sokeria
¼ tl
mustapippuria
1 prk
tonnikalaa öljyssä
Lisäksi
350 g
pastaa
Tomaattinen tonnikalapasta valmistetaan näin:
- Kuori ja pilko valkosipuli ja sipulit ja kuullota niitä pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne pehmenevät.
- Lisää tomaattipyree ja -murska sekä yrtit ja sokeri. Hauduta 15 minuuttia.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää lopuksi tonnikala, kuumenna ja tarjoile vasta keitetyn pastan kanssa. Raasta halutessasi päälle parmesaania.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat