Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruunainen kukkakaalipasta

30 min

Kukkakaalit kypsennetään tähän pastaan kevyesti paistamalla. Sardellit, sitruuna ja valkosipuli tuovat kukkakaalipastaan mahtavan aromiyhdistelmän.

19.3.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
300–400 g
pappardelle-nauhapastaa
1
keskikokoinen kukkakaali
1 dl
oliiviöljyä
3
valkosipulinkynttä
1
sitruunan kuori (luomu)
5
sardellia tai anjovisfileetä
2–3 rkl
sitruunan mehua
mustapippuria
100 g
pecorino- tai parmesaanijuustoa
½ dl
lehtipersiljaa
(suolaa)

1. Pilko kukkakaalit suupalan kokoisiksi. 2. Kuumenna öljy paistinpannulla. Nosta kukkakaalit pannulle ja paista ne lähes kypsiksi. Kuumenna kattilassa valmiiksi pastan keitinvesi. Mausta se reilusti suolalla. 3. Kuori ja hienonna valkosipuli. Pese huolellisesti sitruuna ja raasta sen keltainen kuori. Pilko hieman kalafileitä. 4. Lisää raastettu sitruunan kuori, valkosipuli ja pilkottu kala kukkakaalien joukkoon. Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla. 5. Laita pasta kiehuvaan veteen ja keitä kypsäksi. Yhdistä pasta ja kastike. Lisää joukkoon reilusti tuoretta persiljaa ja juustoraastetta. Mausta kukkakaalipasta tarvittaessa suolalla.

Leveää pappardelle-nauhapastaa saat leikkaamalla sitä kaupan tuorelasagnelevyistä tai omatekoisesta pastataikinasta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt