Kotivinkki

Todellinen klassikko: pasta carbonara

15 min
0
0

Todellinen klassikko: pasta carbonara

Klassinen pasta carbonara on simppeli tehdä ja ah, aina niin hyvää.
Teksti Jonna Vormala
Kuvat Pia Inberg
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 220 gpekonia
  • 3kananmunaa
  • 3/4 dlkermaa
  • 1 dlparmesaaniraastetta
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Pasta carbonaran tarjoiluun

  • mustapippuria myllystä
  • persiljaa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Suikaloi pekoni ja ruskista se pannulla.

2. Sekoita keskenään kananmunat, kerma, parmesaaniraaste, suola ja pippuri.

3. Keitä spagetti reilusti suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. 

4. Valuta spagetti lävikössä, kaada se takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon pekonit sekä kananmuna-kermaseos.

5. Pyöräytä pasta ympäri, rouhi päälle mustapippuria ja tarjoile heti. Koristele pasta carbonara halutessasi tuoreella persiljalla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä