Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Penne puttanesca

15 min

Italialainen penne puttanesca on herkullista ja nopeaa arkiruokaa.

31.5.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
pennepastaa
4
valkosipulinkynttä
½
punainen chilipalko
4
sardellifilettä
1 rkl
oliiviöljyä
1½ dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
400 g
säilöttyjä kirsikkatomaatteja
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Tarjoiluun
tuoretta oreganoa

Penne puttanesca – ohje:

  1. Keitä pasta suolatussa vedessä.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna myös chili. Leikkaa sardellifileet hieman pienemmiksi.
  3. Kuumenna öljy pannulla, lisää valkosipulit ja chilit. Kuullota keskilämmöllä parin minuutin ajan.
  4. Lisää sardellit ja paista pari minuuttia, kunnes sardellit ”sulavat” pannulle. Lisää myös oliivit ja kaada joukkoon säilötyt kirsikkatomaatit.
  5. Mausta kastike suolalla ja pippurilla ja anna hautua, kunnes pasta on valmista. Tarjoile penne puttanesca tuoreen oreganon kanssa.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt