


Penne puttanesca
15 min
Italialainen penne puttanesca on herkullista ja nopeaa arkiruokaa.
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
pennepastaa
4
valkosipulinkynttä
½
punainen chilipalko
4
sardellifilettä
1 rkl
oliiviöljyä
1½ dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
400 g
säilöttyjä kirsikkatomaatteja
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Tarjoiluun
tuoretta oreganoa
Penne puttanesca – ohje:
- Keitä pasta suolatussa vedessä.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna myös chili. Leikkaa sardellifileet hieman pienemmiksi.
- Kuumenna öljy pannulla, lisää valkosipulit ja chilit. Kuullota keskilämmöllä parin minuutin ajan.
- Lisää sardellit ja paista pari minuuttia, kunnes sardellit ”sulavat” pannulle. Lisää myös oliivit ja kaada joukkoon säilötyt kirsikkatomaatit.
- Mausta kastike suolalla ja pippurilla ja anna hautua, kunnes pasta on valmista. Tarjoile penne puttanesca tuoreen oreganon kanssa.
Suosittelemme myös näitä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat