Kotivinkki

Penne puttanesca

15 min
0
0

Penne puttanesca

Italialainen penne puttanesca on herkullista ja nopeaa arkiruokaa.
Teksti Jonna Vormala
Kuvat Pia Inberg
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 300 gpennepastaa
  • 4valkosipulinkynttä
  • ½punainen chilipalko
  • 4sardellifilettä
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1½ dlkivettömiä kalamata-oliiveja
  • 400 gsäilöttyjä kirsikkatomaatteja
  • ¼ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria

Tarjoiluun

  • tuoretta oreganoa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Keitä pasta suolatussa vedessä.

2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna myös chili. Leikkaa sardellifileet hieman pienemmiksi.

3. Kuumenna öljy pannulla, lisää valkosipulit ja chilit. Kuullota keskilämmöllä parin minuutin ajan.

4. Lisää sardellit ja paista pari minuuttia, kunnes sardellit ”sulavat” pannulle. Lisää myös oliivit ja kaada joukkoon säilötyt kirsikkatomaatit.

5. Mausta kastike suolalla ja pippurilla ja anna hautua, kunnes pasta on valmista. Tarjoile penne puttanesca tuoreen oreganon kanssa.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä