Kolmen tomaatin tuorepasta
kasvis
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Ihana kolmen tomaatin tuorepasta syntyy simppeleistä raaka-aineista.

Reseptin ainekset 4 annosta
2valkosipulinkynttä
1 rkloliiviöljyä
100 gaurinkokuivattuja tomaatteja (öljyssä)
500 gtomaattimurskaa
2 tlkuivattua basilikaa
½ tlsokeria
½ tlsuolaa
¼ tlmustapippuria
300 gfettucine-tuorepastaa
Tomaatti-rucolasalaatti
10kirsikkatomaattia
1 rkloliiviöljyä
¼suolaa
¼mustapippuria
50 grucolaa
1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna oliiviöljy pannulla, lisää valkosipuli ja kuullota parin minuutin ajan.
2. Pilko aurinkokuivatut tomaatit hieman pienemmiksi paloiksi ja lisää ne sekä tomaattimurska pannulle. Mausta basilikalla, sokerilla, suolalla ja pippurilla. Jätä hautumaan.
3. Tee seuraavaksi kirsikkatomaatti- rukolasalaatti: Halkaise kirsikkatomaatit, laita ne kulhoon ja kaada joukkoon oliiviöljy, suola ja pippuri. Revi joukkoon rukola ja pyöräytä ympäri.
4. Keitä tuorepasta suolatussa vedessä ohjeen mukaan.
5. Tarjoile kastike vastakeitetyn pastan kanssa. Nostele salaatti lopuksi kolmen tomaatin tuorepastan päälle.