Kotivinkki

Kolmen tomaatin tuorepasta

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Ihana kolmen tomaatin tuorepasta syntyy simppeleistä raaka-aineista.
KA
0
0
Julkaistu: 31.5.2016


Ainekset (4 annosta)

  • 2valkosipulinkynttä
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 100 gaurinkokuivattuja tomaatteja (öljyssä)
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 2 tlkuivattua basilikaa
  • ½ tlsokeria
  • ½ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • 300 gfettucine-tuorepastaa

Tomaatti-rucolasalaatti

  • 10kirsikkatomaattia
  • 1 rkloliiviöljyä
  • ¼suolaa
  • ¼mustapippuria
  • 50 grucolaa
Tulosta

1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna oliiviöljy pannulla, lisää valkosipuli ja kuullota parin minuutin ajan.

2. Pilko aurinkokuivatut tomaatit hieman pienemmiksi paloiksi ja lisää ne sekä tomaattimurska pannulle. Mausta basilikalla, sokerilla, suolalla ja pippurilla. Jätä hautumaan.

3. Tee seuraavaksi kirsikkatomaatti- rukolasalaatti: Halkaise kirsikkatomaatit, laita ne kulhoon ja kaada joukkoon oliiviöljy, suola ja pippuri. Revi joukkoon rukola ja pyöräytä ympäri.

4. Keitä tuorepasta suolatussa vedessä ohjeen mukaan.

5. Tarjoile kastike vastakeitetyn pastan kanssa. Nostele salaatti lopuksi kolmen tomaatin tuorepastan päälle.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »