


Kolmen tomaatin tuorepasta
15 min
Ihana kolmen tomaatin tuorepasta syntyy simppeleistä raaka-aineista.
Reseptin ainekset
4 annosta
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
oliiviöljyä
100 g
aurinkokuivattuja tomaatteja (öljyssä)
500 g
tomaattimurskaa
2 tl
kuivattua basilikaa
½ tl
sokeria
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
300 g
fettucine-tuorepastaa
Tomaatti-rucolasalaatti
10
kirsikkatomaattia
1 rkl
oliiviöljyä
¼
suolaa
¼
mustapippuria
50 g
rucolaa
1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna oliiviöljy pannulla, lisää valkosipuli ja kuullota parin minuutin ajan.
2. Pilko aurinkokuivatut tomaatit hieman pienemmiksi paloiksi ja lisää ne sekä tomaattimurska pannulle. Mausta basilikalla, sokerilla, suolalla ja pippurilla. Jätä hautumaan.
3. Tee seuraavaksi kirsikkatomaatti- rukolasalaatti: Halkaise kirsikkatomaatit, laita ne kulhoon ja kaada joukkoon oliiviöljy, suola ja pippuri. Revi joukkoon rukola ja pyöräytä ympäri.
4. Keitä tuorepasta suolatussa vedessä ohjeen mukaan.
5. Tarjoile kastike vastakeitetyn pastan kanssa. Nostele salaatti lopuksi kolmen tomaatin tuorepastan päälle.
Suosittelemme myös näitä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat