Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paistettu fenkolipasta

14 min
{
Aktiivinen 6 min
Passiivinen 8 min

Paistettu fenkolipasta on ihana arkiruoka. Kun keität edellispäivän aterialle tupla-annoksen pastaa, saat tehtyä tähteistä tämän nopean paistetun pastan.

31.5.2016
Reseptin ainekset
3-4 annosta
1 l
keitettyä pastaa
1
fenkoli
1
omena
2
valkosipulinkynttä
½
sitruunan raastettu kuori
25 g
voita
2 rkl
öljyä
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1½ dl
valkoviiniä
½ dl
hienonnettua korianteria tai lehtipersiljaa
(raastettua parmesaanijuustoa)

1. Halkaise fenkoli ja huuhtele huolellisesti. Leikkaa fenkoli viipaleiksi. Lohko omena neljään osaan, poista siemenkodat ja viipaloi ohuiksi lohkoiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Pese sitruuna ja raasta kuori.

2. Kuumenna voi ja öljy wokkipannussa tai paistokasarissa. Lisää fenkolit, omenat ja valkosipulinkynnet. Mausta sokerilla ja suolalla. Paista 3–5 minuuttia, kunnes fenkolit ovat hieman pehmenneet.

3. Lisää joukkoon valkoviini ja kiehauta. Kaada joukkoon pasta ja jatka paistamista vielä 3–5 minuuttia, kunnes pastat ovat kunnolla lämmenneet. Raasta halutessasi joukkoon parmesaanijuustoa.

Suosittelemme myös näitä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt