Kotivinkki

Nopea kasvispasta

15 min
0
0

Nopea kasvispasta

KA
0
0
Hyvä arjen kasvispasta saa makua ja rakennetta pitkistä vihreistä pavuista, lehtiselleristä ja pestosta.
Teksti Marja Samuli
Kuvat Sanna Peurakoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 350 gpenne-pastaa
  • 2–3 rklhyvää oliiviöljyä
  • suolaa
  • 1 pspitkiä vihreitä pakastepapuja (200 g)
  • 3–4lehtisellerin vartta
  • 1 dlvalmista vihreää pestokastiketta
  • mustapippurirouhetta
  • parmesaanijuustoraastetta

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes se on al dente eli napakan kypsää.
 

2. Kun pasta kypsyy, siisti pavut ja ryöppää ne nopeasti suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
3. Huuhdo lehtisellerin varret ja pilko pieniksi paloiksi. Paista ne nopeasti pannulla tilkassa öljyä.
 

4. Valuta pasta ja kumoa se takaisin kattilaan.
 

5. Lisää pastan sekaan valutetut pavut, selleripalat ja pestokastike. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella makusi mukaan.
 

6. Kuumenna kasvispasta sekoitellen ja lisää tarvittaessa tilkka oliiviöljyä.
 

7. Jaa lautasille ja viimeistele kasvispasta parmesaanijuustoraasteella.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä