Teksti
Kuvat
Julkaistu: 8.12.2014

Nopea parsakaalipasta
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 350 gpastaa
- 400 gparsakaalia
- 2valkosipulinkynttä
- 1sipuli
- 2 tlvoita tai margariinia
- 1 tlktomaattimurskaa (yrteillä maustettua)
- 4 dlvettä
- 1 tlsokeria
- 1 tlsuolaa
- ¼ tlmustapippuria
Lisäksi:
- parmesaanijuustoraastetta
Valmistusohje
1. Keitä iso kattilallinen suolalla maustettua vettä. Kumoa pasta kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. 2. Pastan kiehuessa pese parsakaali ja leikkaa kukkanuput pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipulit. 3. Kuumenna rasva pannulla. Lisää kasvikset ja anna kuullottua sekoitellen noin 5 minuuttia. 4. Lisää pannulle tomaattimurska, vesi ja mausteet. Anna hautua pastan kiehumisen ajan. 5. Sekoita kastike pastaan ja tarjoa parsakaalipasta parmesaaniraasteen kanssa.