


Nopea parsakaalipasta
15 min
Parsakaalipasta on mainio arkiruoka.
Reseptin ainekset
4 annosta
350 g
pastaa
400 g
parsakaalia
2
valkosipulinkynttä
1
sipuli
2 tl
voita tai margariinia
1 tlk
tomaattimurskaa (yrteillä maustettua)
4 dl
vettä
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi:
parmesaanijuustoraastetta
Nopea parsakaalipasta – ohje:
- Keitä iso kattilallinen suolalla maustettua vettä. Kumoa pasta kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Pastan kiehuessa pese parsakaali ja leikkaa kukkanuput pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipulit.
- Kuumenna rasva pannulla. Lisää kasvikset ja anna kuullottua sekoitellen noin 5 minuuttia.
- Lisää pannulle tomaattimurska, vesi ja mausteet. Anna hautua pastan kiehumisen ajan.
- Sekoita kastike pastaan ja tarjoa parsakaalipasta parmesaaniraasteen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
