Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nopea parsakaalipasta

15 min

Parsakaalipasta on mainio arkiruoka.

8.12.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
350 g
pastaa
400 g
parsakaalia
2
valkosipulinkynttä
1
sipuli
2 tl
voita tai margariinia
1 tlk
tomaattimurskaa (yrteillä maustettua)
4 dl
vettä
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi:
parmesaanijuustoraastetta

Nopea parsakaalipasta – ohje:

  1. Keitä iso kattilallinen suolalla maustettua vettä. Kumoa pasta kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Pastan kiehuessa pese parsakaali ja leikkaa kukkanuput pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipulit.
  3. Kuumenna rasva pannulla. Lisää kasvikset ja anna kuullottua sekoitellen noin 5 minuuttia.
  4. Lisää pannulle tomaattimurska, vesi ja mausteet. Anna hautua pastan kiehumisen ajan.
  5. Sekoita kastike pastaan ja tarjoa parsakaalipasta parmesaaniraasteen kanssa.  
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt