Kotivinkki

Nopea parsakaalipasta

15 min
3.67
0

Parsakaalipasta on mainio arkiruoka.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Joonas Vuorinen

Ainekset (4 annosta)

  • 350 gpastaa
  • 400 gparsakaalia
  • 2valkosipulinkynttä
  • 1sipuli
  • 2 tlvoita tai margariinia
  • 1 tlktomaattimurskaa (yrteillä maustettua)
  • 4 dlvettä
  • 1 tlsokeria
  • 1 tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria

Lisäksi:

  • parmesaanijuustoraastetta

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Valmistusohje

1. Keitä iso kattilallinen suolalla maustettua vettä. Kumoa pasta kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. 2. Pastan kiehuessa pese parsakaali ja leikkaa kukkanuput pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipulit. 3. Kuumenna rasva pannulla. Lisää kasvikset ja anna kuullottua sekoitellen noin 5 minuuttia. 4. Lisää pannulle tomaattimurska, vesi ja mausteet. Anna hautua pastan kiehumisen ajan. 5. Sekoita kastike pastaan ja tarjoa parsakaalipasta parmesaaniraasteen kanssa.  

MITÄ PIDIT?
3.67