Helppo parsapasta
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Tämä pähkinäinen parsapasta valmistuu vartissa. Kun sesonki on parhaimmillaan, parsaa kannattaa kokata myös arkena.
3.3
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 17.3.2015

Helppo parsapasta
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 400 gfarfalle-pastaa
- 450 gtuoretta vihreää parsaa
- 2 rklvoita
- 4 dlranskankermaa (28–34 % rasvaa)
- 2 dlsaksanpähkinöitä
- noin 1 dlparmesaanijuustoraastetta
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi ja kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. 2. Kuori tarvittaessa ja pilko parsat noin 1 cm:n pituisiksi paloiksi. Heitä parsan puinen tyvi pois. 3. Sulata voi paistinpannussa ja lisää parsat. Anna niiden kypsyä noin 5 minuuttia. 4. Lisää kypsät ja valutetut pastat. Lisää ranskankerma ja hieman pastan keitinvettä. Kuumenna muutama minuutti. 5. Lisää lopuksi pähkinät ja parmesaanijuustoraaste. Mausta parsapasta suolalla ja mustapippurilla.