


Helppo parsapasta
15 min
Tämä pähkinäinen parsapasta valmistuu vartissa. Kun sesonki on parhaimmillaan, parsaa kannattaa kokata myös arkena.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
farfalle-pastaa
450 g
tuoretta vihreää parsaa
2 rkl
voita
4 dl
ranskankermaa (28–34 % rasvaa)
2 dl
saksanpähkinöitä
noin 1 dl
parmesaanijuustoraastetta
suolaa
mustapippuria
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi ja kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. 2. Kuori tarvittaessa ja pilko parsat noin 1 cm:n pituisiksi paloiksi. Heitä parsan puinen tyvi pois. 3. Sulata voi paistinpannussa ja lisää parsat. Anna niiden kypsyä noin 5 minuuttia. 4. Lisää kypsät ja valutetut pastat. Lisää ranskankerma ja hieman pastan keitinvettä. Kuumenna muutama minuutti. 5. Lisää lopuksi pähkinät ja parmesaanijuustoraaste. Mausta parsapasta suolalla ja mustapippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat