Kotivinkki

Kanafileet italialaisittain

15 min
0
0

Kanafileet italialaisittain

Mausta mehevät kanafileet valkosipulilla, hunajalla, kapriksilla ja persiljalla.
Teksti Marja Samuli
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4broilerin rintafileetä
  • ½ tlsuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 2 rklvoita
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 ½ dlkanalientä
  • 1sitruunan mehu
  • 1 tlhunajaa
  • ½ dlpieniä kapriksia
  • tuoretta silputtua persiljaa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Mausta kanafileet suolalla ja pippurirouheella.
 

2. Kuumenna pannulla öljyn ja voin seos. Paista kanafileitä pannulla, kunnes ne ovat kypsiä ja pinta on saanut kauniin paistovärin. Nosta sivuun.
 

3. Lisää pannulle kuorittu ja murskattu valkosipulinkynsi ja paista noin minuutin ajan. Lisää kanaliemi, sitruunamehu, hunaja ja kaprikset. Keitä kokoon noin 3 minuuttia.
 

4. Lisää kanafileet pannulle ja kuumenna. Maista ja mausta makusi mukaan suolalla ja mustapippurilla. Viimeistele silputulla persiljalla. Tarjoa italialaiset kanafileet riisin, pastan tai perunoiden kanssa.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä