1. Huuhtele broileri kylmällä vedellä.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori porkkana ja juuriselleri ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
3. Mittaa vähintään neljän litran vetoiseen, uunin kestävään kattilaan 2 litraa vettä. Nosta broileri kattilaan. Nosta kattila liedelle, kuumenna ja keitä noin kymmenisen minuuttia. Kuori pinnalle muodostuva vaahto reikäkauhalla pois. Kun vaahtoa ei enää tule, lisää kattilaan sipulit, porkkana, juuriselleri, suola ja laakerinlehti. Kiehauta vesi. Nosta 175-asteiseen uuniin 2 tunniksi.
4. Sillä aikaa kun liemi ja broileri hautuvat uunissa, kuori ja paloittele keittoon tulevat perunat ja porkkanat. Halkaise purjo, huuhtele se huolellisesti ja viipaloi ohuiksi siivuiksi.
5. Kun broileri on ollut uunissa 2 tuntia ja on kypsää (liha irtoilee luista), nosta se varovasti liemestä pois lautaselle. Lisää liemeen paloitellut perunat, porkkanat, purjo, kurkuma ja curryjauhe. Nosta kanakeittokattila uuniin ja kypsennä vielä noin 30 minuuttia, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
6. Irrottele broilerin liha luista. Leikkaa liha pienemmiksi paloiksi ja lisää keiton joukkoon. Tarkista kanakeiton maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Hienonna pinnalle persiljaa tai basilikaa ja tarjoile kanakeitto.