Vain 4 ainesta ja vartissa uuniin! Superhelppo joulunäkkäri on täydellinen rouskuteltava vaikkapa juustopöytään
Vegaaninen
23 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 8 min
Joulunäkkäri valmistuu ihanan helposti ja edullisesti. Rosmariinilla maustettu ruisnäkkäri maistuu mainiosti hillon ja suolaisen juuston, kuten manchegon tai mustaleima-emmentalin, kanssa.
Hienonna rosmariini. Mittaa kaikki aineet kulhoon ja vaivaa tasaiseksi taikinaksi.
Jaa taikina 10 palaan. Kauli ne jauhoja apuna käyttäen ohuiksi muutaman millin paksuisiksi pyörylöiksi (ø 13–15 cm). Pellille mahtuu kerrallaan 3 leipää. Pistele leivät haarukalla ja paista 225 asteessa 7–8 minuuttia.
Anna jäähtyä. Joulunäkkäri rapeutuu kunnolla vasta jäähtyessään.